2777
2789
عنوان

بین این دو نفر کدومو انتخاب میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 36 پست
چرااا خب ببین اونم پزشکه وضع مالیش خوبه حتما اما خب اون پولدار تره خودتم میگی حالا از نظر اخلاقی هم ...

اولیه خیلی التماس کرد حس بدی دارم که یه جوری شد فکر کرد از من پایین تره در حالی که من اصلا با این منظور ردش نکردم. میگقت تاهرجا بخوای منم ادامه تحصیل میدم ولی میدونی مامانش یه بار زنگ زد گفتم پسرتون چیکاره اس گفت نمید‌ونم بیا از خودش بپرس/: بعد هول هولی گوشیو داد پسرش یکم واسه همین رد کردم که حس کردم مامانش من‌و نمیخواد پسره خودش خواسته

🌸

مه لقا هم اینجوری بود؟ اون چی کار کرد ازدواج کرد اخرش؟

آخرش دراومدفیکه تابارداری هم برامون رویاپردازی کرده بودولی شمابگرددنبال اونی که اول اخلاق داره بعدم خانواده

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخلاق برای خودمم مهمه ولی اخه چجوری بفهمم؟ هیچ کس چهره واقعی خودش‌و نشون نمیده

اول ببین رفقای صمیمیش کین و راهشم اینه خانوادگی سه روز با هم برید مسافرت

گوشیشم بگیر کامل چک کن. کامل ها

اخلاق برای خودمم مهمه ولی اخه چجوری بفهمم؟ هیچ کس چهره واقعی خودش‌و نشون نمیده

رفت و آمد بیشتر

چرا عجله میکنید؟

مسافرت برید باهاشون

از اطرافیان دقیق پرس و جو کنید

پول و مادیات رو خدا میرسونه گل دختر

آخرش دراومدفیکه تابارداری هم برامون رویاپردازی کرده بودولی شمابگرددنبال اونی که اول اخلاق داره بعدم ...

🤣🤣🤣 خیال پردازیش قوی بوده. من در حد همین واقعیت هم نمیتونم تصمیم بگیرم 

🌸

رفت و آمد بیشترچرا عجله میکنید؟مسافرت برید باهاشوناز اطرافیان دقیق پرس و جو کنیدپول و مادیات رو خدا ...

نه عجله نمیکنم فقط دیگه نمیخوام عجله ای رد کنم 

🌸

من بودم با وکیل ازدواج نمیکردم کلا خوشم نمیادقیافه هم برام خیلی مهم بود و قدبنظرم الان دوباره هرکدوم ...

وکیله قیافه خوب بود ولی ایده الم نبود البته صرفا عکس دیدم . قدشم خوب بود انگار . یکم شغلش برام عجیب بود فقط چون گفتن دیگه درامدشون کمه و اینا ولی خب خانواده اش ساپورتیو بودن

🌸

من بودم اونی که منو می خواد انتخاب می کردم وکیلهنه کسی که براش فرقی نداره مامانش میره جلو

یعنی سنتی خیلی بده ؟ مامانم منو ترسونده میگه غیر سنتیا تو زرد از اب درمیان

🌸