2777
2789
چیز الکی

اگه میخوای به زندگیت ادامه بدی

عصبانیش نکن و قهر هم نرو

مردا تازگیا لجباز و پرخاشگر شدن یهو وایمیسته و طلاق و تمام

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان ک اومدم چ کنم

شهنرستان نرو

یه قرار بیرون با همسرت بزار بعدشم برو خونت 

قبلش به برادرت بگو 

بگو میرم باهاش حرف بزنم بعدم بگو باهاش اومدم خونه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
ببین شهرستان 7 ساعتی راهه ک داداشم میگه صلاح نیست. خب ضربه سر بوده و خب بار چندمه قبلش هم لگد بوده ن ...

سر چی کتک زده ؟ چی شد بود ؟ 

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

اگ دوباره زد چی

خودت باید مدیریت کنی 

من نمیشناسم همسرتا

دهن به دهنش نزار مردا خیلی تحت فشار اقتصادین فعلا اعصاب درست ندارن

پزشک قانونی نه ولش کن...میگی چ تضمینی باید باشه ک دوباره نزنه

حتما پزشکی قانونی برو 

مدارکشوقایم کن

حتی بهش بگو رفتم مدرک دست برادرمه اگر مجددکتک بزنی باهاش ازت شکایت می کنم هم طلاقمو میگیرم هم دیه میگیرم ....بذار بترسه 

بعد هم زنگ بزن 123 بگو میخوام بیام مشاوره همسرم کتکم زده 

مشاوره هاشون رایگان هست برای موارد مثل شما.....

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

امروز گفتم بیا تنها امد اما نرفتم داداشم گف باید بیاد تعهد بده ک نمیزنه...برم خونه مامانم شهرستانه ب ...

با این قهر کردنا و خونه ترک کردن کااااملا مخالفم ولی حالا ک رفتی باید تا ته راهو بری برادرت ببردت شهرستان. خودتم جوابشو نده بذا پیگیری کنه حداقل ظاهرا نشون بده تصمت ب تنبیه ش جدی بوده🥴🥴

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
اره میدونی موندم نمیدونم کدوم کار درسته

خب تو زنشی میدونی با چی تنبیه میشه چی میکشونتش  بیاد سمتت باید از ایناهم استفاده کنی مثلا اگ ب دوریت حساسه باید بمونی خونه داداشت فعلا خودش از دلتنگی میاد

حتما پزشکی قانونی برو مدارکشوقایم کنحتی بهش بگو رفتم مدرک دست برادرمه اگر مجددکتک بزنی باهاش ازت شکا ...

پزشک قانونی نامه کلانتری میخواد زنگ نزدیم کلانتری بیا. صورت جلسه کنه براهمین ممیشه