2777
2789
پدرم فوت کردن... مشاوری که میرفتیم برم خب عزیزم مشاور همش وقت بعدی میده گف 5 سال باید بیاین من الان ...

پدرتون فوت کردن

برادر ، دایی، عمو، مادر

از همه مهمتر عقل خودت دختر جون 

بعدم مشاوره نرو برای درست شدن

یه جلسه برو برای این شرایطت و سردرگمیت 

وقتی این مشکلات هست به ته تهشم فکر کن

ممکنه حتی دستتو بخوای بگیری به زانوت و خودت بلندشی و دنبال کار بری

دست بزن چیز مهمیه ممکنه ناقص بشی 

کم اتفاقات نیوفتاده برای خانم ها ، حداقل به سادگی اب خوردن نبخشش

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

پدرم فوت کردن... مشاوری که میرفتیم برم خب عزیزم مشاور همش وقت بعدی میده گف 5 سال باید بیاین من الان ...

شما دست از قهر کردن بردارین برگردین منزل تون اگ سریع بعد تکرار کرد همونجا تماس با ۱۱۰ بگیرین صورتجلسه میشه بعدم پزشگ قانونی دیگ جرات نداره چپ چپ نگاه تون گنه تا برسه دست درازی کنه 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما دست از قهر کردن بردارین برگردین منزل تون اگ سریع بعد تکرار کرد همونجا تماس با ۱۱۰ بگیرین صورتجلس ...

میتکنم تکرار کنه چون اون موقع نمیتونم گوشیم قلیم میکنه

عزیزم این قهر کردن ها هیچ تاثیری روی این مرد نداره مردی که دست بزن داره  تا وقتی باهاش زندگی می کنی یا باید موقعی که عصبانیه سکوت کنی تا دست روت بلند نکنه یا کتک خوردن و تحقیر شدن رو بپذیری.  بعنی بهش بگی بالا چشمت آبرو. کتک می خوری. 

تعهد گرفتن بدک نیست. 

بنابراین  یا برو خونه خودت یا بهش بگو تعهد کتبی بده یا برو خونه پدرت  تا وقتی که دلت آروم بگیره  چون اینجوری  خودت برگردی تحقیره مضاعفه

این نیز بگذرد .....
میتکنم تکرار کنه چون اون موقع نمیتونم گوشیم قلیم میکنه

خب نتونستین تماس ۱۱۰ بگیرین فرداش حضوری برین کلانتری نامه معرفی  ب پزشک قانونی و پیگیری کتک فحش ایناش میشه یکباز داخل کلانتری جواب بده بعدشم دادگاه باید جواب بده

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده

خیلی برام دعاکن نمیدونم چیکارکنم

به سرت ضربه زده و لگد .بعد فقط میگی بیاد صحبت کنه و تعهد بده ؟!!تا وقتی سهل میگیری سری بعد میزنع کورت می‌کنه .

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

عزیز نرو شهرستان همون خونه داداشت بشین نباید میرفتی خونه داداشت مشکل بزرگتر کردیبگو بیاد دنبالت

یا خدا !!! حتی اگه بزندتون میگید باید بشینی تو خونه و تکون نخوری ؟! بهتر نیس برید سرکار و مستقل بشید تا بفکر انقد حقارت نباشید !!!😑

حالا ببین . بهش میگن نباید از خونه میرفتی ! 😑 برگرد ک بهش برنخوره😑😑😑

همونم والله .‌‌‌تو یه تاپیکی طرف فقط کتک می‌خورد ..اصلا هم اطلاعاتی از اجرا گذاشتن مهریه نداشت .منم کلی راهنماییش کردم ..بعد زنیکه اومده میگه همین شماهایید  زندگی رو خراب میکنید 🤣🤣🤣..گفتمش شما عادت دارید به کتک خوردن و تو سری خور بودن مثل اینکه! از نظر امثال شماها زن حق نفس کشیدن ندارع فقطط باید کلفت و آشپز و پرستار بچه باشه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

همونم والله .‌‌‌تو یه تاپیکی طرف فقط کتک می‌خورد ..اصلا هم اطلاعاتی از اجرا گذاشتن مهریه نداشت .منم ...

ببین .. اینکه تو خونه کار کنه آشپزی کنه و بچه داری و مرد هم صبح تا شب سرکار .. باهم خوش باشن و رفیق .. هیچ ایرادی نداره . وای این حقارت ک از نر خر کتک بخورن چی؟!😑 اگه یکم مستقل بودن انقد حقارت رو تحمل نمیکردن😑

ببین .. اینکه تو خونه کار کنه آشپزی کنه و بچه داری و مرد هم صبح تا شب سرکار .. باهم خوش باشن و رفیق ...

دقیقآااااا .بلهههههههه ..