2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای وای قشنگ درکت میکنم ولی باید خودتو با یه کاری سرگرم کنی ک خواب نتونه تسلیمت کنه

حتی هنذفری هم گذاشتم ولوم صدارو تا اخر زیاد کردم اهنگ بندری گذاشتم یکم پرید خوابم ولی بعد دوباره اومد سراغم😅😭اگه صبح خوابم برد سعی میکنم دو سه ساعت بعدش بیدار بشم و دیگه نخوابم که شب زودتر خوابم ببره

🤍🐼🥥
وااای حلال کن میدونم چه حسی داره😂😂😂

حلالییی😉😂😂اگه شرایطشو داری یه آهنگ بزار گوش کن اون از ذهنت میره من الان شرایطشو ندارم😂

حرام بودی،ولی حلال ترین حسِ دلم شدی...🫀🔗

همه آرام گرفتند و شب از نیمه گذشت

آنچه در خواب نرفت چشم من و یاد تو بود🙃

ساربان آهسته ران کارامِ جانم میرود ،نه چرا آهسته؟باید ساربان می ایستاد ،باید از ما باز خوشبختی سفارش میگرفت ،باید اصلا در همان کافه زمان می ایستاد...
واقعا؟ میگرن داری؟

آره سردرد همراه با حالت تهوع شدییید،از اینا که شقیقه هات و پشت چشمت میخواد بترکه ...

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

حتی هنذفری هم گذاشتم ولوم صدارو تا اخر زیاد کردم اهنگ بندری گذاشتم یکم پرید خوابم ولی بعد دوباره اوم ...

😂😂😂قشنگ میفهمم

آره همین کارو کن سعی کن کاملا خوابت رو تامین نکنی روز و خودتو خسته کن برای شب خوابت ببره

حرام بودی،ولی حلال ترین حسِ دلم شدی...🫀🔗

اوهوم راضیم گاهی البته ۸ میخابم

پدربزرگ منم دقیقا ۸ میخوابه و واسه نماز صبح که پامیشه دیگه نمیخوابه هرکس میره خونشون میمونه مجبورش میکنه ۴ صبح پاشه بشینه😂

🤍🐼🥥
😂😂😂قشنگ میفهممآره همین کارو کن سعی کن کاملا خوابت رو تامین نکنی روز و خودتو خسته کن برای شب خوابت ...

اره بدجور ساعت خوابم بهم ریخته باید حتما هرجور شده درستش کنم

🤍🐼🥥