2777
2789
عنوان

این بافت افرو خوبه یا خیلی…عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 23 پست

فقط نوک موها و به بافت زده تامام ..

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند تا مدل بافت از نت سرچ کنید و بهش نشون بدید .این کجا و آن کجا ..بگو همین مدل در میاری یا میریم شک ...

اگه دبه کرد قبول نکرد بازم چی؟دوستم نمیخاد به شکایت کشی بکشه اخه…

اگه دبه کرد قبول نکرد بازم چی؟دوستم نمیخاد به شکایت کشی بکشه اخه…

باید قبول کنه ..آنقدر بست بشینید و از موضع ضعف اصلااا صحبت نکنید .کافیه تو صداتون به ذره ترس و شک ببینه ..با مادرش بره حتما 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

دقیقاااا

والله

بخداااا خودشم دیروز از شدت ناراحتی از این وضعیت کلی گریه میکنه -_-

هوووف .چقدر هزینه کرده ؟

بخدا اصن پشمای خودمونم ریختههخیلی ناشی بوده این بنده خدام زبون نداره اصن خیلی خجالتیه امروز قراره با ...

هزارتا عکس افرو نشونش بدین بگید این افروعه نه این تری که تو زدی از پشت کوه نیومدیم میدونیم افرو چیه 

کله این بنده خدا انگار از دهن تمساح دراومده 

من یه بار رفتم ارایشگاه یه بافت هلندی برام بزنه رید تو موهام کج‌‌و کوله شد اصلا یه چیز وحشتناکی زد

منم گفتم وقتی بلد نیستی چرا الکی وقت منو میگیری اخرم موهامو به این وضع درمیاری خیلی راحت بگو بلد نیستم موهامو باز کن پولی هم نمیدم شرمنده 

🤍🐼🥥