2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا بیاین😭

75 بازدید | 3 پست

دوستان من تاپیکای قبلی هم گفتم عفونت داشتم این دفعه سوم بود که قرص میخوردم ولی اثری نداشت امروز دیدم کشاله رانم یه چیزایی دراومده عین سوختگی هست ملتهب قرمز عین وقتی که توگرما میسوزه ولی الانم که هواسرده نمیشه اصلا بسوزه امروز اینجوری شده خیلی ترسیدم سرچ کردم گف شاید از عفونته قارچ زده چیکارکنم دیگه جه غلطی کنم خوب نمیشمممم😭

تایپیکت قفل شده اینجا برات جواب گذاشتم 

خب پس مثل حساسیت میمونه

ی مدت چیپس و پفک و فست فود نخور غذاهایی که ادویه دارن نخور چون حساسیت رو بدتر می کنم.

شروع کن آب خوردن ، و صبحا هم خاکشیر و آب ولرم و یکم عسل و لیمو بهش بزن و بخور 

از طرفی حنا درست کن و بمال به خودت، و بعدش همون تشت آب گرم و جوشونده بومادران بریز توش و بشین توش

ی مدت هم برای حمام کردن از صابون بچه استفاده کن 

و تا میتونی تا آخر عمرت و برای همیشه مراقب غذاهایی که میخوری باش و شکر رو از برنامت حذف کن تا اضافه وزن هم کنترل بشه

خب پس مثل حساسیت میمونه

ی مدت چیپس و پفک و فست فود نخور غذاهایی که ادویه دارن نخور چون حساسیت رو بدتر می کنم.

شروع کن آب خوردن ، و صبحا هم خاکشیر و آب ولرم و یکم عسل و لیمو بهش بزن و بخور 

از طرفی حنا درست کن و بمال به خودت، و بعدش همون تشت آب گرم و جوشونده بومادران بریز توش و بشین توش

ی مدت هم برای حمام کردن از صابون بچه استفاده کن 

و تا میتونی تا آخر عمرت و برای همیشه مراقب غذاهایی که میخوری باش و شکر رو از برنامت حذف کن تا اضافه وزن هم کنترل بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.