2777
2789
عنوان

امروز با ی اقاهه ای بحث کردم زیاده روی کردم حس میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 80 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاق ها هم همیشه سخت نمیشن ولی اگ یکبارش سخت بشن خطرساز اذیت ساز میشن

این هم پیش اومده برام زیااااااد 

ولی من نمیترسم چون حقمه ب قیمت جونمم باشه سکوت نمیکنم 

من از حق خودمم نمیتونم دفاع کنم سریع میترسم گربم میگیره با اینک ۲۵سالمه

من خودم ۲۱ سالمه 

همسرم همسن شماس شوهر منم نمیتونه حق خودشو بگیره خیلیییی وقتها من خودم پشتیشو گرفتم 

تا یبار بیرون با ی مرده دعوامون شد شوهرم عین ترسو هی حقو ب یارو میداد هی بمن میگف هیس ولش کن هیچی نگو ولی من بحرفش نکردم چون میدونستم حق با ماست  یدونه تو گوش یارو هم خوابوندم چون زد تو گوش شوهرم 

عزیزم ی مرد گوه میخوره بخواد برا ی زن دردسر ایجاد کنه و اگرم ایجاد کنه منم یجوری جواب میدم رفتار میک ...

شما یک مادر هستین باید متواضع با ادب هم باشین یک دختر جوان مجرد نیستین ک این کلمات ها گ... خورد بکار میبرین ،من کاری ب جنسیت ها ندارم میگم شما نباید برخورد فیزیکی میکردین ،حالا میگین خوب کاری میکنین برخورد فیزیکی باعصبانیت دارین دیگه به خودتون مربوط میشه

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
شما یک مادر هستین باید متواضع با ادب هم باشین یک دختر جوان مجرد نیستین ک این کلمات ها گ... خورد بکار ...

برخورد فیزیکی برخورد فیزیکی راه ننداز 

اون وقتی کاربزرد داره که ب فرد اسیب بزنه ن ی چسه انگشت کشیدن رو دماغش 

برخورد فیزیکی برخورد فیزیکی راه ننداز اون وقتی کاربزرد داره که ب فرد اسیب بزنه ن ی چسه انگشت کشیدن ر ...

فرفی نداره چه یک لگد باشه یا کشیدن دست رو انگشت بهش میگن فیزیکی نه حرفی 

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       

چه بیشعور بودن هم مرده.. هم دخترش. میگفتی به شما ربطی نداره  و میرفتی بهتر بود

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

چه بیشعور بودن هم مرده.. هم دخترش. میگفتی به شما ربطی نداره و میرفتی بهتر بود

با هرکی باید مث خودش رفتار کرد 

اون شخصیت منو میخواست خورد کنه من هزاربرابر خوردش کردم جلو بچه هاش