2777
2789
عنوان

اولین باری که با سایت آشنا شدی رو یادته

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 81 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از سال ۹۲ اینجام .تا سال ۹۶ خاموش بودم چون اونروزها ایمیل میخواست کاربری سال ۹۶ ام هست اما رمزشو ...

فکر کنم بتونی بازیابی کنی

همان ایلی که مردانش چو شیرند دلی دارند جوان هرچند پیرند.
چطوری؟

ورود به نی نی سایت

به یکی از روش های زیر وارد سایت شوید. برای دریافت کد ورود سریع شماره #3030*500* را با تلفن همراه خود شماره گیری کنید (شماره موبایل شما می بایست با شماره کاربری شما یکسان باشد) سپس کد ورود 6 رقمی نمایش داده شده را در کادر بالا وارد کنید

به امتحان بکن ببین چی میشه

همان ایلی که مردانش چو شیرند دلی دارند جوان هرچند پیرند.

چرا حمله کردن مگه چیا گفتی

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

منم از 14 سالگی کاربر خاموش بودم😂🤦🏻‍♀️از 16 کاربریمو زدم

من یادمه لپ تاپ میخواستم بگیرم کلی سرچ میکردم از کجا بگیرم چند قیمت چه مدلی و اینا تا اینجا ی تاپیک اومد ی قیمت خیلی ارزون گفته بود یادم نیست چندتومن اومدم بگم چی میگی زد باید عضو بشید بعد تاریخشو دیدم برای چندسال پیش بوده😂

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم