2777
2789

مشاوره خانواده  ای در ویدیویی از خاطره یکی از مراجعین گفته که 

خانم چهل ساله متاهل 

اومده پیش من از مشکل رابطه با پارنتر پسر جوون  ۲۴ ساله میگفت یعنی خانم متاهل چهل ساله با دوست ۲۴ سالش مشکل داره .اومده پیش مشاوره ..مشاوره میگه بی خیال شدم حالا چیز مهمی نبود .ولی دیدم هی داره تکرار میکنه .چند جلسه هزینه کرد هی داره جلسات را میاد .

.گفتم شما مشکلات شوهرتون را بیار پیش من .دیدم گفتش شوهرم بنده خدا در حال تهیه جهازیه واسه دخترمونه .سرش شلوغه .

مشاوره میگه مردا بعضیا عمری زنها بعضیا عمری در حال مشغول به کاری هستند جز عشق ورزیدن .وقتی که طرف سنش بالا میره اینجوری داره خیانت میکنه .

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا اینکه معلومه برای رفع نیاز جنسی جوون ۲۴ ساله باهاش دوست شده ولی من وقاحت این زن رو درک نمیکنم که علنی هم میاد مشاوره....بیچاره شوهرش

وقتی داره دخترش رو شوهر میده و چرا باید با یکی همسن  بچش یا دامادش باشه چقدر پست و چندش.حیف اسم مادر...

حالا اینکه معلومه برای رفع نیاز جنسی جوون ۲۴ ساله باهاش دوست شده ولی من وقاحت این زن رو درک نمیکنم ک ...

اینکه مشاوره گفته .مال ما مستاجرمون جلوی چشم خودمون دوست باباش دوست پسر سابقش که زن داشت اورده بود خونش .شوهرش هم مطلع بود .طلاقش نمیداد فقط کتک میزد .یک جا هم مستاجرمون شوهر در حال خیانت بود.من میدونم خیلی شل بودند .

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت