ما دوست که بودیم خب شبایی که شیفت بود از ۱ تا ۵ صبح تصویری حرف میزدیم حالا اولش نرمال بعد از افتخاراتش میگفت مثلا عکس خانمو میفرستاد میگف این از اتیوپی هست باهاش رابطه داشتم این از ازبکستانه باهاش رابطع داشتم و.... خیلی رک بود یبار گفتم چرا دیشب نبودی گف دوستم با دوست دخترش که از ترکهای آلمانه اومده بودن اینجا بعد دوسته دوست دخترشم بود نصف شب بعد یبار رابطه بلند شدن غیب شدن بعدش بهت زنگ زدم جواب ندادی اصلا عجیب موندم چجوری الان کنار گذاشته میگف من ازدواج کردم دیگه اهل خیانت نیستم بعد اسلحه کاریشو نشون داد گف من پلیسم راهاشو میدونم زنم خیانت کنه خلاصش میکنم بعد فوری میرم میگم خودکشی کرده😐 البته تورو که نمیگیرم فقط دارم میگم. موندم چی تو ذهنش میگذشت که میدویید همه چیو بهم میگف اصلا چجوری کنار گذاشت
Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی نامفهوم نوشتی. ولی خب از همین متن هممیشه فهمید ک شما عجیبتری ک این چیزارو می دیدی و باهاش ادامه دادی
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم 😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم