من هم مثل شما دوست دارم بدونم بعد مرگ چه چیزهایی در انتظار آدمی ست...
و توی نت جست و جو میکردم ک به کتاب ها ی خوبی برخورد کردم
معرفی میکنم
تا شما هم اگر مایل بودید هر کدام رو تهیه کنید و بخونید ...
🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب سلام الله علیه🌷رب انزلنی منزل مبارک و انت خیر المنزلین 🌷 بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
ن بر اساس مذهب و اینا نیست خیلی از روایت هاش اصلا ایرانی نیستن و واسه تجربه های نزدیک به مرگ کشور ها ...
این کلیپها و کتابها اکثراً شیادی هست حتی نمونه غربیش. یک کلیپ توی یوتیوب هست که نمیتونم بگم مال کدوم کاناله، اونجا نشون میده سرمنشا این داستانها یک آدم شارلاتان که با نوشتن اولین کتاب و فروشش به فکر پر کردن جیبش بود.
والا بخدا. بی گناهه بی گناه تو این داریم زجرکش میشیم. با گرونی کمرشکن با ناراحتی روحی و جسمی با خانواده آسیب دیده و آسیب زننده. بعد بیام دل خوش کنم به اون دنیا
هرچقد این دنیاش خوب بود اون دنیاشم پرفکته
تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡