2777
2789
پس تاثیر داره؟ موثر ترین قرص برای این موضوع چیه؟ چون برای جاهای مهم بعضی وقتا لازمه

بله قطعا که موثره و اضطراب رو تا حد بسیار زیادی کاهش میده.

بستگی داره قرص مناسب شما چی باشه،

من یک مدت هالوپریدول استفاده می‌کردم و اضطرابم خیلی کمتر شده بود و ذهنم آروم میشد.

البته قرص هایی مثل ریتالین و ویاس هم چون باعث ترشح بیشتر دوپامین که هورمون شادی هست، میشن، در نتیجه اعتماد به نفس و تمرکز و اون حس خوب رو افزایش میدن ولی برای برخی افراد ممکنه باعث اضطراب بیشتر و تشویش بشه.

بی آب و تاب و توان،

سرترالین مناسبه

اگر اختلال اضطراب فراگیر رو تجربه کرده بودی، میدونستی که سرترالین چندان داروی موثری نیست و البته سرترالین تاثیر خودش رو در بلند مدت نشون میده و نه در لحظه.

بی آب و تاب و توان،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر اختلال اضطراب فراگیر رو تجربه کرده بودی، میدونستی که سرترالین چندان داروی موثری نیست و البته سرت ...

بستگی دارد ب آناتومی بدن و فیزیولوژی بدنت 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

باور اشتباه شما بیخ ریش خودتون، با دیگران در میون نگذارید

درسته حق باشماست 🙏

توجه   ب ولله کاربر اقام https://uploadkon.ir/uploads/0fb801_25hayedeh-bia-bargard-music-irani-com-.mp3هرقلبی قاتلش را دوستت دارد،،،،هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی ،باید خودش باشی،،،ب یجایی میرسی ک دیگ،ن کسی رو دوست خودت میدونی و ن کسی رو دشمنت ،همه غریبه هایی هستن ک،خاطرهای خوب یا بد برات میسازن و میرن،،،،

بله قطعا که موثره و اضطراب رو تا حد بسیار زیادی کاهش میده.بستگی داره قرص مناسب شما چی باشه،من یک مدت ...

من اونطوری نیستم که خجالتی باشم که باعث آزارم بشه، ولی چندبار الکل خوردم خیلی اجتماعی تر شدم و اضطراب اجتماعی رو خیلی کم کرد و باعث احساس راحتی توی تعاملات میشه، شبیه ترین قرص به این اثر بنظرت چیه؟ کاهش اضطراب اجتماعی، اجتماعی تر شدن.

من به عنوان کسی که اختلال اضطراب فراگیر و به همراهش، اختلال افسردگی اساسی و وسواس جبری تجربه کردم و دارو میخورم و البته هنوزم کاملا درمان نشدم، میگم که قرص هایی مثل سرترالین و فلوکستین و سیتالوپرام شاید  اون اضطراب رو کنترل کنند که بیشتر نشه ولی تاثیر چندانی بر روی کمتر شدن و درمان شدن اضطراب خیلی شدید مخصوصا اضطرابی مثل اضطراب اجتماعی ندارند. 

تجربه ی من از مصرف داروهای آنتی سایکاتیک و ضد روانپریشی، برای آروم کردن اضطراب و وسواس و برطرف شدن افکار خودکشی ام، بیشتر نتیجه بخش بوده.

بی آب و تاب و توان،

من اونطوری نیستم که خجالتی باشم که باعث آزارم بشه، ولی چندبار الکل خوردم خیلی اجتماعی تر شدم و اضطرا ...

ریتالین و ویاس در دوزهای بالا

چون باعث سرخوشی و اعتماد به نفس بیشتر میشن.

بی آب و تاب و توان،

ممنون از توضیحاتت و وقتی که گذاشتی❤️

خواهش میکنم،

ولی اگر احساس میکنی اضطرابی داری که باعث کناره گیری از موقعیت های درسی و اجتماعی و شغلی میشه، حتما به روانپزشک مراجعه کن و اگر دارو تجویز شد، داروها رو زیر نظر دکتر استفاده کن. مطمئن باش اوضاع خیلی فرق خواهد کرد.

بی آب و تاب و توان،