2777
2789
عنوان

کیا مجبورن به خاطر بچه از شوهرشون جدا بخوابن

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خداااااا من عاشق بچه ام اما از گریه هاش بیزاااار

والا نمیدونم همه بچه ها همینن یا فقط مال من اینجوریه 

اگه زود زود بهش برسی نیازاشو رفع کنی حالا حالاها گریه نمیکنه 

فقط یه ذره کولیکش اذیت کننده اس

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کلا انگار اقایون توابن دوره زمونه از محبت و عاطفه و روابط نزدیکی فراری اند

اره انگار

مشکل من اینه شوهرم جلوی پدر مادرام ععاشق ترین و مهربون ترین مردیه که دیدم تو خونه ولی نصف جلوی پدر مادرم رفتار نمیکنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا خیلی مسخره ان حالا وقت خرج کردن بشه برابری یادشون میوفته

بخدا دارم بیهوش میشم شوهرم داره خرناس می‌کشه 

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

منکه خیلی دلم میخواد یه روزی مریض بشه محتاجم بشه همه کاراشو تلافی کنم

منم اینجوری میگم ولی دلم نمیاد نه به خاطر اینکه شوهرمه هر کس دیگه هم باشه اصلا دل اینکه تلافی کنم ندارم 

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

ای خداااااا من عاشق بچه ام اما از گریه هاش بیزاااار

هر بچه یه جور متفاوته. بچه ی من البته هر دوره یه جور بود. یه دوره غروب مبخوابید دم صبح بیدار میشد. یه دوره از هر یکساعت نیم ساعت گریه میکرد نیم ساعت میخوابید. خلاصه دهنمون سرویس بود