2777
2789
عنوان

چرا آدما ازدواج میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 64 پست
یکم کامل جامع نگاه کنید ب این مواردی ک میگم اول فرهنگ وجدان و دوم عقل تفکر سوم حس و احساس ،نه که جاب ...

درسته 

این چرخه تو زندگی خیلی از ماها هست ، سعی میکنم من ادامش ندم

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

درسته این چرخه تو زندگی خیلی از ماها هست ، سعی میکنم من ادامش ندم

قید یک شرط در سند ازدواج هاتون کلی راه نجات میشه و هیچکس آسیب نمیبینه و جامعه مون نجات پیدا میکنه 

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واییی خیلی باحال گفتی 😂😂😂 ولی در کل سعی کن برا چیزی که دست تو نبوده زیاد حرص نخوری و سعی کن از زن ...

میگی دیگه خواهر از دستم در رفته دیگه نمیتونم خودمو کنترل کنم بخدا حالم بد بود تاپیکتو دیدم واقعا حق دادم بهت ازدواج خوبه ولی باسن گنده میخاد هم زبون داشته باشی هم سیاست هم شوهرداری هم بچه داری هم خونه داری هم مهمونداری هم آشپزی هم هم هم هم هم هم هم هم هم هم هم هم هم هم هم  هم هم هم هم هم هم هم هم هم هم هم هم هم هم هم هم هم هم هم هم هم هم

میگی دیگه خواهر از دستم در رفته دیگه نمیتونم خودمو کنترل کنم بخدا حالم بد بود تاپیکتو دیدم واقعا حق ...

خیلیییی سخته واقعا ، می‌دونی حس میکنم آدم با یکی باید ازدواج کنه که نیازی به یاد گرفتن سیاست نداشته باشه ، نیازی نباشه همه کارارو خودش انجام میده ، ولی کو همچین آدمی 😂😂

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

نمیخام تایپ کنم تاپیکامو بخونید تو هر صفحه چند تاپیک بخاطر شوهرم زدم و مشکلاتمون باهاش گفتم

من اهل تاپیک خواندن های قبل نیستم ،سه کلمه مشکلات تون بگین ،لزوم نیس کلی بگین 

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
من اهل تاپیک خواندن های قبل نیستم ،سه کلمه مشکلات تون بگین ،لزوم نیس کلی بگین

برام وقت نمیزاره همش دنبال کاره اهل مناسبت و تولد نیست دلم برای کارای کوچیک دونفره ضعف میره مثلا باهم بریم شبگردی، چایی بخوریم، پیاده روی بریم، برام سالی یه بار یه شاخه گل بگیره، و سایر والا بخدا توقعم زیاد نیست حتی با یه کار کوچیکم کلی ذوق میکنم ولی همش بیرون و دنبال کاره

دروود هاا برشمااا و مرسی از بودن هاتون

خواهش دوست خوبم 

برام وقت نمیزاره همش دنبال کاره اهل مناسبت و تولد نیست دلم برای کارای کوچیک دونفره ضعف میره مثلا باه ...

بچه هم نگفتین دارین؟ و کارشون چی هست

بله یدونه بچه داریم تو شرکت شیرین عسل کار میکنه

خب شما ک میدونستین کلی مشکل دارین باهاش چرا اول مشکل هات باهاشون حل میکردین تکلیف خودتون روشن میکردین بعد بچه دار میشدین ، الانم دوتا راه بیشتر ندارین یا باهمین شرایطش بسازین یا هم اقدام هاتون کنید جدا بشین 

خب شما ک میدونستین کلی مشکل دارین باهاش چرا اول مشکل هات باهاشون حل میکردین تکلیف خودتون روشن میکردی ...

چون قبل بچه داری خیلی خوب بودیم از هر لحاظ ازش راضی بودم ولی بعد بچه همه چی یهویی عوض شد نمیتونم جدا بشم چون چیزی به نام پشتوانه یا خانواده ندارم که پشتم باشن غیر خدا کسی رو ندارم با این شرایط میسوزم میسازم زورم فقط به گریم میرسه تا آروم شم حرفامو تو این تاپیک خوندید دیگه عاشق افسرده عصبی روانیم چون شوهرم آدم خوب و شریفیه خیلی دلم میخاد باهاش وقت بگذرونم ایشونم که در تلاش اینن زندگی بهتری برام بسازن نمیتونن برام وقت بزارن یا مناسبتی تولدی بگیریم که برای من مشکل ساز میشه!

چون قبل بچه داری خیلی خوب بودیم از هر لحاظ ازش راضی بودم ولی بعد بچه همه چی یهویی عوض شد نمیتونم جدا ...

حرفاتون تناقض داره ک گفتین قبل پدرشدنش خوب بوده ولی پدر شد یکهو بد شد وقت نمیزاره ،احتمالن شما درگیر احساس و بعدم ذوق حس مادرشدن بودین به شناختش نرسیدین ،و هر مردی هم ۲۴ ساعت تو معدنم کار کنه محاله نتونه وقت بزاره برای خانمش ،چون جایگاه خانم ارزش جایگاه داره برای شوهرش ،برین حضوری اون خودتون مشاوره خانواده اونم پیش سه تا مشاوره خانواده هر کدومشون یک جلسه و سه تا جلسه پیش سه تا مشاور تکنیک ها راهکار ها دست تون میاد و اگ بعدش تلاش کردین همونجور موند دیگه معنا نداره بمونین باهاش زیر یک سقف ،بعدش گفتین پشتوانه ندارین!! شما خداتون دارین اعتماد کنید به خداتون و بنده های خدا هیچ کاره هستن از این پشتوانه محکم تر 

نداشتن آگاهی شایسته چیزیه که پیوند رو به پریشونی می‌رسونه.

و گر نه این جور هم نیست که ازدواج چیز بدیه.

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.