2777
2789

نمیتونم ببخشمشون نزاشتن ب مسیری ک علاقه دارم برم ن علاقمو دنبال کردم ن توچیزی ک اونا علاقه داشتند موفق شدم 

الان باید چه غلطی بکنم؟؟دیگه زورمم میاد الان علاقمو دنبال کنم همش بهشون میگم اگه دوسال پیش میزاشتین فلان کارو کنم الان موفق بودم زورم میاد الان شروع کنم باید از اونموقعه شروع میکردم ن الان ک چندتا راه و مسیرو های موردعلاقشونو رفتم بعد تازهههههه بخوام برگردم به خواسته‌و علاقه‌ی چندسال پیش خودم😭بخدا گریم میگیره 

کی مثل من بوده تعریففف کنیددد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دقیقا منم 🥲 ظلم بزرگی بهم کردن . الآن اما کم و بیش دارم دنبال چیزی که می‌خوام میرم . چیزی که قبلاً میخواستم نه اونا رو خاکشون کردم چون دیگه الان به دردم نمی‌خورن ولی یک سری خواسته‌ها جدیدا دارم که می‌خوام انجامشون بدم 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

تقریبا همه همینن 

آدم موفق اونیه ک زورش نیاد و هر وقت تونست پی علاقش بره 

اگه نره یعنی علاقه اش اونقدر هم جدی نبوده فقط زودگذر بوده 

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

خیلی حس بدیه منکه حسرتش تا الان تو دلمه نمیدونم چیکارکنم

من نمی‌دونم بگم خوشبختانه یا بدبختانه ولی حسرتی ندارم بابت چیزایی که نشده چون با حسرت که زمان به عقب برنمی‌گرده . عمر آدم بیشترش یا تو بچگی میگذره یا تو پیری ، جوونی و عمر لذت مثل عمر گل کوتاهه‌ یهو به خودت میای میبینی حسرت خوردن برای دو سه سال ۱۰ سال از عمرت رو سوزونده . 

فراموش کن بزار بازم چیزای جدید ایده‌ها و خواسته‌های جدید بیاد سمتت

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

ببینید بچه ها 

یه روزی شما هم میشد هم سن من و می‌رسید به این نقطه ای که من رسیدم 

من خیلی چیزا حسرت شد برام و نتونستم آدم موفقی باشم 

ولی تو این سن فهمیدم موفق بودن خوشحالی نمیاره 

اینکه تو بپذیرید در این سن این کار ها رو تونستی انجام بدی و این تجربه ها رو داری و از حالا به بعد دوست داری چی کار کنی با زندگیت مهمه

اخه به حمایتشون نیاز دارم میترسم ک شکست بخورم و بکوبن توسرم.....

پرنده ای که بترسه پرواز یاد نمیگیره :)

باید خودت از ته دلت یه چیزی رو بخوای و حتی حاضر باشی شکست در مسیر اون هدف رو هم به جون بخری

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...