2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم

164 بازدید | 16 پست

خیلی مریضه،برداشته منو تو همه اپ هاش بلاک کرده بعد شوهرمو بلاک نکرده

بعد پیج اینستاگرامش بازه،تولدش که من و شوهرم براش کیک گرفته بودیم پست گذاشته بود ولی عکس ما نبود نوشته بود و از هردومون تشکر کرده بود یهو دیدم اسم منو پاک کرده و فقط نوشته محمد عزیزم یعنی شوهرم

بعد تولد سال بعدشم که من براش کیک خودم درست کرده بودم برده بودیم با کادو از منو شوهرم همراه خودشون عکس گذاشته بود همه رو پاک کرده عقده ای،درکل همه عکسایی که من داخلش بودمو پاک کرده

منم گوشی شوهرمو برداشتم از همه جا بلاکش کردم

بعدم به شوهرم گفتم همین الان بین من و زندگیت و خواهرت و دختراش یکیو انتخاب میکنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت چی گفت بعدش

گفت انتخاب من مشخصه،تویی

هرکی منو میخواد باید توروهم بخواد تو از من،من تری

اخه واقعا هم مقصر هیچکدوم از رفتاراشون من نیستم،شوهرمم اینو دیده و میدونه دارن عقده گشایی میکنن

یعنی بدون دلیل تورو پاک کرده؟؟؟؟؟

چون تولد شوهرم بود وما اصلا تولد نگرفتیم ،بعد مامانم اینا اومدن و کادو وحتی کیکم خواهرم براش پخته بود اورده بود

بعد ما چون مادرشوهرم کوچه بغلیه شوهرم گفت حالاکه مامانت اینا اومدن بگیم مامانمم بیاد و گفتیم،بعد مامانش براش خبر برده و حالا خانوم طلبکاره چرا منو دعوت نکردی‌‌‌‌....

چراعکساتو پاک کرده؟دلیلش چیه؟

چون تولد شوهرم بود وما اصلا تولد نگرفتیم ،بعد مامانم اینا اومدن و کادو وحتی کیکم خواهرم براش پخته بود اورده بود

بعد ما چون مادرشوهرم کوچه بغلیه شوهرم گفت حالاکه مامانت اینا اومدن بگیم مامانمم بیاد و گفتیم،بعد مامانش براش خبر برده و حالا خانوم طلبکاره چرا منو دعوت نکردی‌‌‌‌

چون تولد شوهرم بود وما اصلا تولد نگرفتیم ،بعد مامانم اینا اومدن و کادو وحتی کیکم خواهرم براش پخته بو ...

به مادرشوهرت میگفتی مامانم اینا خودشون اومدن و یدفعه ای شده همه چی.اخه تولدمگه جقد مهمه که ادم ناراحت بشه و کدورت پیش بیاد.نباید اینجوری میکرد خواهرشوهرت

به مادرشوهرت میگفتی مامانم اینا خودشون اومدن و یدفعه ای شده همه چی.اخه تولدمگه جقد مهمه که ادم ناراح ...

گفتم به مادرشوهرم،گفتم اصلا ما وضع مالیمون اوکی نبود نمیخواستیم تولد بگیریم

اونم بسکه فتنه اس،مثلا اگه خبر نمیبرد میمرد

بعد برگشته میگه خب توکه مامانت اینا اومدن،خب اونام دعوت میکردی مگه چی میشد منم گفتم وقتی من خانواده خودمو دعوت نکردم کسی دیگه رو عمرا دعوت نمیکنم اونم اگه خواهر خوبی بود تولد برادرش خودش میومد،مث خواهر منکه اومد بی دعوت

گفتم به مادرشوهرم،گفتم اصلا ما وضع مالیمون اوکی نبود نمیخواستیم تولد بگیریماونم بسکه فتنه اس،مثلا اگ ...

اره خوب حرفتو زدی بهش.این تولدوتولد بازی هم شده یه داستانی.ازاین به بعد به هیچکس نگید تا عادی بشه براشون

اره خوب حرفتو زدی بهش.این تولدوتولد بازی هم شده یه داستانی.ازاین به بعد به هیچکس نگید تا عادی بشه بر ...

از این به بعد مادرشوهرمم دیگه نمیگم،بخدا من اصلا ازشون توقع نداشتم مث مونگولا تولداشون پامیشدم خودم زنگ میزدم و میرفتم،بعد پارسال ما تولد دختراش رفتیم بعد فردا شبش واسه دختراش تولد گرفت با دوستاشون هیچم به ما نگفت

از این به بعد مادرشوهرمم دیگه نمیگم،بخدا من اصلا ازشون توقع نداشتم مث مونگولا تولداشون پامیشدم خودم ...

نه دیگه نگو.بذار عادی بشه براشون.ادم وقتی دستش نمک نداره اشتباهه خوبی کنه.شماهم پارسال باید بهش میگفتی که منوغریبه میدونستی که بهمون نگفتید تولدبیایم

نه دیگه نگو.بذار عادی بشه براشون.ادم وقتی دستش نمک نداره اشتباهه خوبی کنه.شماهم پارسال باید بهش میگف ...

من اصلا برام مهم نبود،شوهرم به مامانش گفت ،مامانشم گفت همه چی یهویی شد اخه...