2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی منظورت از بیوت چیه.منظورت کدوم گرایشه من همیشه بیوتو میبینم نمیفهممش

@niniyar‍ 

بی زحمت همین پیام اسی رو پاک کنید چون تایمش گذشته نتونست، این پیام منم پاک کنید، خیلی ممنون 

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•

بله مواد غذایی میخوام بگیرم فقط نمیفهمم چیا بگیرم برا شروع رژیم

اجيل حتما تو برنامت باشه بادوم گردو پسته از هر كدوم اندازه كالري مدنظرت بخور يك ليوان شير و حتما بخور تخم مرغ حتما تو برنامت باشه ك عضلاتت تحليل نرن 

گر نكوبي شيشه غم را به سنگ🌺 هفت رنگش ميشود هفتاد رنگ

خب پس اینهمه ادم که رژیم گرفتن چیکار کردن.پوستشونو.پوست صورتم؟

کلا یهو نباید وزن زیادی کم کنی، مثال تو ۴ ماه ۱۰ ۱۲ کیلو هم کم کردی بعدش یک ماه به بدنت استراحت بده یا اگه ۱۵ کیلو کم کردی تا ۲ ماه وزن کم نکن چون خواه ناخواه تاثیر میذاره رو بدن، بعد این مدت دوباره شروع کن

کلا یهو نباید وزن زیادی کم کنی، مثال تو ۴ ماه ۱۰ ۱۲ کیلو هم کم کردی بعدش یک ماه به بدنت استراحت بده ...

چه جالب پیشنهاد خوبیه.شما واسه رژیمتون مواد غذایی چیا استفاده میکردین 

مچکرم.میتونم بعدا هم ازتون سوال بپرسم در این مورد؟

اره عزيزم برا استپ وزني هم يه دوره بايد رژيمو ول كني به بدنت استراحت بدي دوباره شروع كني

گر نكوبي شيشه غم را به سنگ🌺 هفت رنگش ميشود هفتاد رنگ

چه جالب پیشنهاد خوبیه.شما واسه رژیمتون مواد غذایی چیا استفاده میکردین

من چیزیو حذف نکردم ولی کم کردم، قندی جاتم مصنوعی کلا حذف کردم، میوه هم در حد یکی یا دوتا در روز بیشتر نه، اما درکل تونستی کنارش آب کرفس و آب هویج، شیر و پودر جوانه گندم مصرف کنی خیلی خوبه، یا بادوم و پسته، تخم مرغم تو وعده صبحانه خیلی خوبه اگر باشه یا عدسی

من چیزیو حذف نکردم ولی کم کردم، قندی جاتم مصنوعی کلا حذف کردم، میوه هم در حد یکی یا دوتا در روز بیشت ...

بله ممنون.اینارو همه در روز بخورم یا هرو روز یه نوع؟مثلا یه روز شیر یه روز اب هویج؟اب هویج طبیعی بخورم توش چیز شیرین کننده نریزم؟

بله ممنون.اینارو همه در روز بخورم یا هرو روز یه نوع؟مثلا یه روز شیر یه روز اب هویج؟اب هویج طبیعی بخو ...

آره مثلا تو یه هفته چهار روزش رو یه روز آب هویج بخور یه روز شیر یه روز آب کرفس و کلا چیزای مفید، حتما هم نباید باشه اما خب خوبه، نه دیگه هویج خودش شیرینه، آب کرفسم میتونی با آب هویج قاطی کنی حالت بد نشه

آره مثلا تو یه هفته چهار روزش رو یه روز آب هویج بخور یه روز شیر یه روز آب کرفس و کلا چیزای مفید، حتم ...

مچکرم.شیر چه مارکی استفاده کنم.بجز شیر و اجیل این چیزا برای وعده های غذاییم چطور برنامه ریزی کنم

مچکرم.شیر چه مارکی استفاده کنم.بجز شیر و اجیل این چیزا برای وعده های غذاییم چطور برنامه ریزی کنم

خواهش میکنم عزیزم، فرقی نداره، همچی بخور فقط کم، غذای سرخ کرده کمتر بخور