2777
2789
قربونت برم عزیز دلم چقدر حرفت برام دلگرمی داشت😭😭😭😭💖💖💖💖💖 توروخدا دعام کن به راه بدی کشیده نش ...

ان شاالله خیر پیش روی قدم هات باشه..

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین، باور کن میدونممیدونم تهش اصلا خوب نیست هرچی که باشهاما انگار نمیتونم جلو خودمو بگیرمشایدم نمیخ ...

اره خب حق داری پس امتحان کن و نترس 

همه ما میدونیم خوردن شیرینی ضرر داره اما بیخیالش میشیم و از خوردنش  لذت میبریم

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

خب خب خب اگر شروعشه دختر حواستو بده که عاشق کی میشی یعنی طرف ادم امنی هست یا نه وگرنه عشق با یه ادم ناامن میتونه دردناکککککک ترییین حس دنیا بااااااشه و برعکس

و اینکه هیجوقت خودتو گول نزن که مثلا خودتو توجیه کنی دربرابر رفتارهای اون و دراخر امیدوارم قشنگ ترین حس دنیا رو تجربه کنی

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤                                              

اولش قشنگه بعدش اگه ازش دور باشی دردناک میشهاگه از دستش بدی که میمیری واقعا روحت میمیرهپس مواظب باش ...

نمیشناسم این حسو همه چیش برام سر در گم کنندست

هرچه تبر زدی مرا،زخم نشد؛جوانه شد🌱
خب خب خب اگر شروعشه دختر حواستو بده که عاشق کی میشی یعنی طرف ادم امنی هست یا نه وگرنه عشق با یه ادم ...

تاپیک قبلمو بخون و ببین چقدر احمقانه عاشق شدم

عاشق کسی که نمیشناسم!

هرچه تبر زدی مرا،زخم نشد؛جوانه شد🌱
من راجع به خودم نکفتم بگیراجع به عشقی که دجارش شدم

عشقت زودگذره حسم..

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

تاپیک قبلمو بخون و ببین چقدر احمقانه عاشق شدمعاشق کسی که نمیشناسم!

وای دقیقا ادم جایی ک فکرشو نمیکنه عاشق ینفر میشه من سه سال سوختم یعنی قلبم پاره پاره شد الان صدهزارمرتبه شکر باهمیم بعد از دوسال منم مسخره میکردم یهو نمیدونم چی شد دیدم اصلااا نمیتونم از قلبم از ذهنم از خابام بیرونش کنم

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤