2777
2789
عنوان

نامزدم میگه پولتو بذار با هم خونه بخریم‼️خانمای متاهل بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 38766 بازدید | 598 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چکار کنم

پولو بذا بانک وام بگیر س خونه بگیر ب نان خودت بده مستاجر اگه هم میخوام کمک مادر پدرت باشی کرایه اون خونه رو بگیر بده کرایه خونه بابات اینا اینجوری دس فردا پول لازم بودی نیازی نیس خجالت بکشی بگی بابات اینا بلند شن میتونی راحت خونه رو بفروشی

عزیزم این کارو نکن پولتو برای خودت نگه دار ماشینتو برای خودت نگهدار طلاهاتو برای خودت نگه دار سرمای ...

منم همینو میگم مگه وظیفه منه خونه فراهم کنم؟ ولی روم نمیشه بهش بگم آدم محترمیه ج کنم

نامزدتون عاقله،قدر موقعیتو بدونید

دیگه پدرتون باید به فکرخودسون بودن که نبودن

الان به فکر خودتون باشید وگرنه تو زمان پیری میشید مستاجر

ببخشید ولی شما تک فرزند نیستید اون خونه هم تنها مال شما نخواهدشد

حتی تک فرزندم باشید آدم تو جوونی پیشرفت کنه خیلی لذت بخشه تا پیری

من ۱۵سال پیش این راهو رفتم،(البته پدرم خونه داره),والان ماشالا وچندتاش کردیم

منم همینو میگم مگه وظیفه منه خونه فراهم کنم؟ ولی روم نمیشه بهش بگم آدم محترمیه ج کنم

همین آدمایی که به ظاهر محترم و جنتلمن و موجهن با پنبه سر می‌برند هنوز خیلی جوونی عشقم

Azar dey

من بودم باتوجه به اینکه ماشین و هم پدرت خریده حتی اگر نمیتونستم خونه بخرمحداقل پول ماشین و میدادم با ...

من نزدیک ۳۰۰ میلیون کمک پدر مادرم کردم اجاره خونه هم من میدم چقد از پولو بردارم؟