2777
2789
عنوان

ازدواج آبجیم شده دردسر

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 35 پست
نه مورد مناسب هم اتفاقا نیست طرف خواستگار من بوده الان خواستگار خواهرم شده بعدم یازده سال بزرگتره آر ...

مامانت از هول حلیم افتاد تو دیگ 

اگر کیس خوبی بود شما باهاش ازدواج کرده بودی😐😐

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عقد کردیم کجا برم خب از یه طرف هنوز تازه ما ازدواج کردیم پشت سرهم نمیشه که آخه

اره حرفت درسته بهش بگو بذار من برم بعد داماد جدید بیار

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

عقد بسته هستیم نمیشه ک‌دو تا دوماد بیان خونه ما ک آخه تو این شرایط شوهر منم اصلا خوشش نمیاد

شوهرت خوشش نمیاد بره خونه مامان خودش، چرا باید مدام خونه شما باشه که در مورد زمان ازدواج بقیه هم اعنال نظر کنه؟!

عقد بسته هستیم نمیشه ک‌دو تا دوماد بیان خونه ما ک آخه تو این شرایط شوهر منم اصلا خوشش نمیاد

شوهرت باید تصمیم بگیره براتون یا بابات که‌خوشش نیومده

کاریم دلتون میخواد دونفره‌انجام بدین کسی نبینه میتونید هتل بگیرید اونجا خودتونم راحت‌ترین عزیزم

ولی به مادر و پدرت بخاطر اینکه شوهرت خوشش نیومده فشار نیار

خیلی‌ خیلی‌ خیلی خودخواهی 

بخاطر اینکه شوهرت بیاد خونتون بهتون دوتایی خوش بگذره میخوای یکی دیگه بدبخت بشه 

اومدیم و بعد این دیگه خواستگار نداشت

اصلا شوهرت نیاد تو عقد خونتون چی میشه 

وا، اسی حرفت عجیبه، مگه خواهرت ازدواج کنه شوهرش میاد توو خونه شما؟! چه ربطی به بزرگی خونه داره؟؟ یا ...

عزیزم بله که میاد بله که میمونه بعدشم عجله چیه مامان من بزارن یکم بگذره مگه چقدر وقته من ازدواج کردم عجله عجله مگه ماها چند سالمون هست خواهرم ۲۰ سالش نشده هنوز تازه یکماه دیگ میشه

شوهرت خوشش نمیاد بره خونه مامان خودش، چرا باید مدام خونه شما باشه که در مورد زمان ازدواج بقیه هم اعن ...

عزیزم مدام قرار نیس درکل به نظر من این ازدواج اشتباهه چون این آدم فقط هول ازدواج داره بعدم هیچ جوره مناسب خانواده ما نیست