2777
2789
عنوان

اگه دوباره به عقب برگردین 💫

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 102 پست
زندگی عقب گرد ندارهپس توهمات خیال بهتره نباشید و واقعیت قبول کنید و آینده بسازی

گفتم اگه ومنظورم از این تاپیک  این بود که برای هر تصمیمی میگیرید فکر کنید که ۱۰ سال دیگه  پشیمون نباشید هیچ توهمی وجود نداره

💍💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عالیه🌹🌾🌹🌾🔥🔥🔥خوشبخت باشی کیف کزدم

ممنونم مرسی⚘️

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

۱۰ سال پیش ۵ سالم بودبه مامانم نمیگفتم برام خواهر برادر بیار و وقتی میگفت به خاطر تو جدا نمیشم خودم ...

ای ننه بچه بودی😘

عزیزم اره بدون خواهر برادر بده  وبه مامانت همیشه افتخار کن حامیش باش خیلی کار بزرگی بابتت کرده

💍💗

ای ننه بچه بودی😘عزیزم اره بدون خواهر برادر بده وبه مامانت همیشه افتخار کن حامیش باش خیلی کار بزرگی ...

نه من خواهر دارم و خوشحال نیستم که دارمش

اتفاقا در حقم خیلی کوتاهی کرده و باعث شده الان یه افسرده باشم و تفکرم خودکشی و مرگ باشه 🥲🤣

"نورین _ دختری از مه و ماه " او خیالِ من است، بازتابِ درونی‌ترین بخشِ وجودم ..شخصیتی که از میانِ مهِ احساس و نورِ ماهِ تخیل زاده شد ..در رمانم، او صدای آرامی‌ست از درونِ من؛ جایی که آندیا در سکوت، خودش را پیدا میکند. 🌫️🌙

من‌اگ‌برگر‌دم‌عقب میرم رشته انسانی برا کنکور فرهنگیان تلاش میکنمولی خیلی باید قبل برم ده سال میرسه س ...

کاش میشد واقعا

امید وارم در زندگی کار  و..... موفق باشید با آرامش

💍💗

درسته واقعا درست بی نظیر گفتین

عزیزمی

ایشالا بهترینا سهم زندگیت باشه 

ساربان آهسته ران کارامِ جانم میرود ،نه چرا آهسته؟باید ساربان می ایستاد ،باید از ما باز خوشبختی سفارش میگرفت ،باید اصلا در همان کافه زمان می ایستاد...