2777
2789
دروغ نگو😂😂

عکس بدم؟؟؟😂😂

فقط 34 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

بخدا من یه مدته از حمامم میام بو عرق میگرم همه کار هم کردم درست نشدواقعا در عذابم و خجالت میکشمبخدا ...

مام چی میزنی؟ چ برندی 

این ظلم های بی حدشان، افکار تیره و بدشان،آژیر های ممتدشان، سوراخ های گنبدشان، این موش های شب زده را، ای گربه ها شکار کنید🇮🇷 #جانم_فدای_رهبر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید پریود بوده نتونسته بره ، مام و ایناهم استفاده نکرده

باورت میشه من تو یک هفته پرودی بیرون نمیرم !!

اگرم مجبور باشم برم حتما یه دوش میگیرم حتی اگه روزای اول دوم پریودیم باشه

اره شایدشهر ما همیشه معتدله کسی خیلی لباس گرم نمیپوشه ب ذهنم نرسید عرقه ناشی از لباس گرمیه حمام و ما ...

اره اصن حس تمیزییی>>

شایدم لباساشونو نمیشورن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

وای شوهرمنم ی فامیل دارن چن بار من دیدمش خیلی بومیده

ب حدی ک انروز توماشین مانشست شوهرم شیشه رو دادپایین

واقعا خودشون‌نمیفهمن‌نمیدونم

هر روز میره پیاده روی 

فک کنم جاش هفته یبادمیره حموم اون همه عرق میاد روهم 🤮🤧

باورت میشه من تو یک هفته پرودی بیرون نمیرم !!اگرم مجبور باشم برم حتما یه دوش میگیرم حتی اگه روزای او ...

من یبار روز اول مجبور شدم بگیرم و شدید ترین و بدترین پریود عمرم شد 

من از یکی که ادعای تمیزی هم داره شنیدم که می‌گفت مگه کاپشن و پالتو رو هم میشورن

🗿🗿ابلففرض

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره خیلیا اینطورن فقط به ظاهر میرسن خاک تو سرشون

من خودم از کاشت کلا خوشم نمیاد از لحاظ شرعی و اینا که نمیشه غسل گرفت و وضو هم نمیشه گرفت به جز اون احساس میکنم ناخون داره خفه میشه کلا، البته قشنگ اما خب چه فایده که باعث کثیفی هم هست، مطب بودم یه خانمه رو دیدم ناخوناشو گفتم چقدر خوشگل، بعد دستشو چرخوندم دیدم زیر ناخون کاشتش یه وضعیه... نگم بهتره💀 اصلا از قبل میدونستم بهداشت کمتر چون مثل ناخن خودت نیست که هفته ای یکبار بگیری تازه بشه و.. الان یکی با ناخن کاشت برام غذا درست میکنه یاد ناخون اون خانم میگفتم.. نگم برات بد حالم بد میشه😭🤦🏻‍♀️

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•

بخدا من یه مدته از حمامم میام بو عرق میگرم همه کار هم کردم درست نشدواقعا در عذابم و خجالت میکشمبخدا ...

باور کن وقتی بری حموم بوی عرقت اونقدر بد بو نیست

این بنده های خدا فک نکنم سال تا سال برن حموم

چطور ربطی ندارهباور کن اگه یه دوش بگیرن یا حداقل زیربغلشونو بشورن همچین بویی نمیگیرن

بعضیا بوی عرقشون تیزه از حموم هم میان بیرون یکساعت یعد دوباره بو میگیرن 

اگر مام و اسپری بزن حل میشه 

اینایی ک بو میدن بنظرم مام و اسپری خوب نمیزنن 

این ظلم های بی حدشان، افکار تیره و بدشان،آژیر های ممتدشان، سوراخ های گنبدشان، این موش های شب زده را، ای گربه ها شکار کنید🇮🇷 #جانم_فدای_رهبر