2777
2789
عنوان

تو اتاقم سگ هارم خونه س

7759 بازدید | 124 پست

سگ هار نجس مونده خونه  منم با دخترم تو اتاقم باهم کلی بازی کردیم . دستم  انگار لاغر شده ولی میتونم باهاش کار کنم خدا رو شکر خوبه 

گل بازی کردیم دختر انقد ذوق کرد . منم گفتم به خاطرش بخندم . فقط برا شام فرستادمش بیرون

گفتم برو پیش بابا شام بخور 

رفته بود خورده بود بعد اون آشغال بیشرف یه ظرف داده بود دستش بیاره برا من دیدم بدو بدو اومده داره نفس نفس میزنه میخنده میگه آوردمش سنگین نبود ...  کدو حلوایی و کتلت بود منم خوردمش بعد به سرم زد تو ظرفش پی پی بفرستم براش ولی گفتم بی خیال بچه گناه داره... 

فکر کنم خوابیده حیوون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🥺ای بابا 

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

چی میگی زبون بسته🤣🤣

خنده نداره ها از شدت غصه س 

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

الان اینا رو با شوهرت بودی؟ 

میشه بگی علت این حجم از تنفر چیه؟

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠