2777
2789
عنوان

چون چادر میپوشم همه یه جوری نگام میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 3446 بازدید | 112 پست

بچه‌ها خیلی ها ازادی رو با ولنگاری اشتباه گرفتن

من یه زنم ولی وقتی خانمایی میبینم ک راحت راه میرن و تمام اندامهای جنسیشون مشخصه و بدون هیچ حیایی راه میرن و اصلا ابایی ندارن حالم بهم میخوره 

یعنی رسما حالت تهوع بهم دست میده از بس چندشم میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین دختر قبول دارم که چادر محدودیته

اصلا هر کی بگه چادر محدودیت نیست صرفا کلیشه ای حرف زده 

ولی ببین چی می دی و به جاش چی می گیره

سختی که در قبال پوشیدن چادر تحمل می کنی در مقابلش از خودت در برابر خیلی چیزا مراقبت کردی،لبخند امام زمان رو داری رضایت خدا رو داری...

دنبال رضایت خدا باش نه بنده ی خدا 

نیاد ی روزی که ببینی رضایت همه و همه رو داری اما خدا ازت ناراضیه عزیز جانم

نمیگم یه خانم مسلمان یه خانمی ک انسانیت سرش میشه هیچ وقت خودشو مفت و مجانی حراج نمیکنه ک همه اندامش رو برانداز کنن

وحداقل تفاوت قائل میشه بین پوشش توی خونه و توی جامعه

یعنی بعضیا اونقدر ک تو جامعه راحت میگردن فکرنکنم تو خونه اونجورباشن

والا منم چادریم چیزی جز احترام از دیگران ندیدم

چون اطرافیانم شبیه خودتن احتمالا

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

هر اعتقاد و پوششی قابل احترام نیست

وقتی کسی دستور واجب حجاب از پروردگارشو نادیده بگیره

چرا باید محترم باشه

این عقیده ی شیطانی اصلا مقبول و محترم نیست مگر به چشم شیطان که داره اطاعت میشه

نگاهشون نکن که متوجه نگاهشون نشی😁

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بعد از جنبش زن زندگی چادرم  شده بزرگترین افتخار زندگیم 

از سرکردنش چنان احساس خوبی بهم میده از صدتا تراپی بیشتر 

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

فکر می‌کنی اینطوره ، درحالی که نیس ، برخورد مردم معمولا ربطی به ظاهر نداره ، من چادر میپوشیدم الان چند هفته ای نمیپوشم فرقی ندیدم

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌