2777
2789
عنوان

به نظر شما درآمد یک سرامیست چقدره منظورم ساخت ظروف سرامیکی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 87 بازدید | 24 پست
اوایل درآمد خاصی نداره من خاهرم سالای اول درحد ۳ تومن خیلی میترکوند اجاره و ۳ تومن گاهی اجاره فقط در ...

چند ساله مشغولن؟ 

فروش توی نمایشگاه ها فایده ای داره؟ 

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

سلام ودرود عزیزم شما کلاس سرامیک سازی رو شرکت کردید؟من نتونستم شرکت کنم آنلاین بود هزینه شو نداشتمول ...

نه من کلاس نرفتم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر کار خیلی راحتی میادریخته گری که کاری ندارهنقاشی هاشم که خیلی سادس کار با کوره خیلی سختهشما آف ...

ریخته گری داره ک سخته و قلق داره 

و پرداخت ک اون هم کمی سخته

کوره قسمت راحت ماجراست

نقاشی هاش خلاقیت نداشته باشی میبازی الان دست تو سرامیک زیاده ساده نیست واقعن

چند ساله مشغولن؟ فروش توی نمایشگاه ها فایده ای داره؟

اوائل باید بفروشی اینجور جاها

اونموقع ک بازارش نگرفته بود یادمه میرفتیم نمایشگاه باید تلاش کنی دیگ از راهی اوایلش واقعن سخته یکی دوسال اول 

۴ سال 

اوائل باید بفروشی اینجور جاهااونموقع ک بازارش نگرفته بود یادمه میرفتیم نمایشگاه باید تلاش کنی دیگ از ...

از همون بچگی نقاشیش خوب بود؟ 

خیلی ممنون از وقتی که گذاضتی و البته پاسخگوییتون🌱🤍💚

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از همون بچگی نقاشیش خوب بود؟ خیلی ممنون از وقتی که گذاضتی و البته پاسخگوییتون🌱🤍💚

خاهش میکنم بله 

اول توکار نقاشی دیوار کوب 

یه مدت سیاه قلم

یه مدت نقاشی روسنگ

بعد چوب ...نهایت سرامیک

موفق باشین

امید بخدا

اوائل باید بفروشی اینجور جاهااونموقع ک بازارش نگرفته بود یادمه میرفتیم نمایشگاه باید تلاش کنی دیگ از ...

اطرافیان و همکارای خودش خیلی بودن که این کار رو بوسیدن گذاشتن کنار و شکست خوردن؟ 

میتونم ببینم نمونه کارشونو حالا یا اینجا یا خصوصی یا مشابهش بگین سرچ کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خاهش میکنم بله اول توکار نقاشی دیوار کوب یه مدت سیاه قلمیه مدت نقاشی روسنگبعد چوب ...نهایت سرامیکموف ...

نه من نقاشیم خوب نیست یعنی نقاش نیستم 

ولی نقاشی های روی سرامیک ها خیلی راحتن و ساده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اطرافیان و همکارای خودش خیلی بودن که این کار رو بوسیدن گذاشتن کنار و شکست خوردن؟ میتونم ببینم نمونه ...

من تو سایت عکس نمیتونم بذارم بلد نیستم

برای جهازم میوه خوری و اینا و پا سماوری آورده و شکلات خورده طرح برجسته انار و گل رز پاسداری ها

الانم ک ماگ سورپرایزی

اره خیلی ها شکست خوردن 

نه من نقاشیم خوب نیست یعنی نقاش نیستم ولی نقاشی های روی سرامیک ها خیلی راحتن و ساده

دیگ شما اینطوری فکر میکنی من نمیدونم چی بگم  من اونچیزی ک دیدم ساده نیس  برای شما انشالله ک ساده باشن