2777
2789
عنوان

ده دقیقه تا فرو پاشیه روانی 💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 77 پست
یه اتفاقی برام افتاد رفتم رو مخش بلاکم کرد

😭💔وای بمن کمک کنیپ چیکارکنمممم

دو روزه بلاکم کرده اونم یهویی دقیقا راهش چیه تو نرفتی سمتش دیگع نخاسی باهاش حرف بزنی

ازش خبرداری؟💔

😭💔وای بمن کمک کنیپ چیکارکنممممدو روزه بلاکم کرده اونم یهویی دقیقا راهش چیه تو نرفتی سمتش دیگع نخاس ...

دلم یذره شده براش یکساله بی خبرم ازش میخوام یه خط بگیرم زنگ بزنم فقط صداش بشنوم 

اما افسوس تو رو خواستن دیگه دیره دیگه دیره😭😭😭😭💔💔💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم یذره شده براش یکساله بی خبرم ازش میخوام یه خط بگیرم زنگ بزنم فقط صداش بشنوم

ای خدا الهی بمیرم برات ایشالا مشکلت حل شه🥺🥺منم نمیخام ی اون مرحله برسه میخام باهاش حرف بزنم زنگ بزنم نمیدونم از زنگم بلاکم یان ولی غرور لعنتیم نمیزاره میگم ک‌چیک میشم الانم ازش بیخبرم

ای خدا الهی بمیرم برات ایشالا مشکلت حل شه🥺🥺منم نمیخام ی اون مرحله برسه میخام باهاش حرف بزنم زنگ بز ...

یه کم صبر کن اگه خبر نگرفت زنگ بزن ک مطمئن شی بلاکی یا نه 

یه کم صبر کن اگه خبر نگرفت زنگ بزن ک مطمئن شی بلاکی یا نه

موقعی ک کات بودیم اوند و پیامای یه پسر و داخل گوشیم دید از نظر اون موقع کات و جدایی هم اونکار خیانت بوده میدونم خریت بود مقصر خودمم دوروزم هس بلاکم کرده بعد از اون ماجرا نمیدونم چطوری برم سمتش که خارم نکنه نمیدونم چی درسته چ غلط💔🤦🏻‍♀️

موقعی ک کات بودیم اوند و پیامای یه پسر و داخل گوشیم دید از نظر اون موقع کات و جدایی هم اونکار خیانت ...

معذرت‌خواهی، فرصت بخواه ازش ایشالا هرچی خیره برات پیش بیاد

سلام میشه ب عنوان ی اقا من ی راهنمایی ازتون بگیرم

سلام 

راستش زیاد با تجربه نیستم 

ولی بفرمایید بتونم جواب میدم 

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت💔

سلام راستش زیاد با تجربه نیستم ولی بفرمایید بتونم جواب میدم

من دچار یه اشتباهی شدم که شاید واقعا انجامش درست نبوده با اقایی که قبلا درارتباط بودم جداشدیم و فاصله گرفتیم من تو این فاصله با همکار اقا که پیام داده بود صحیت کرده بودم و ایشون پیام هارو دید تو گوشی من و برداشت کاملا بد کرد یعنی از نظر ایشون خیانت تلقی شد بعد از این اتفاق هم باز هردو فاصله گرفتیم و دورترشذیم چندروز بود بهم پیام میداد یا پست نیفرستاد اما من واکنشی نداشتم و الان کاملا یهویی دوروزه بلاکم کرد؟بنظرتون این بابت رفتارای اشتباه منه؟ من باید برم جلو؟میدونم مقصرم اما نمیدونم چیکارکنم شما از لحاظ ی اقا میتونی راهنماییک کنی

خودتون میدونید تبریک ساده فقط یه تبریک ساده نیست 😂

گفتم مودبانه جوابمو داد

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

من دچار یه اشتباهی شدم که شاید واقعا انجامش درست نبوده با اقایی که قبلا درارتباط بودم جداشدیم و فاصل ...

با همکارتون در چه حد صحبت کردید ؟ 

اگه صحبتها عاطفی یا جنسی بوده حق داره ناراحت بشه و احتمالا مثل قبل نشه 

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت💔

با همکارتون در چه حد صحبت کردید ؟ اگه صحبتها عاطفی یا جنسی بوده حق داره ناراحت بشه و احتمالا مثل قبل ...

بنظرتون اگر برم سمتش و یجورایی غیرمستقیم سعی کنم خودم اینبار بهش نزدیک بشم جواب دهنده هست؟یا اینکه اقایون تو این شرایط ترجیح میدن خودشون اگر خاستن برن سمت طرف چون واقعا اطلاع ندارم نه این صحبت ها نبوده 

یه اقا توی این شرایط دوست داره چطور برخورد شه باهاش🫠