2777
2789
عنوان

شوهرم بهم پشت میکنه میخوابه عقدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 10648 بازدید | 182 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمام ایرانیا تیرگی رو فک کنم دارن اونا خارجی ها رو دیدن فک کردن باید اونجوری باشه

دقیقاً ژن ایرانیا چون سفید نیستند تیرگیشون خیلی بیشتره

وگرنه خانم‌هایی که تو ایران سفیدن قسمت‌های دیگشون نهایت 1 درجه تیره‌تره یعنی روشن حساب میشه

Azar dey

نه تیرگی خانوم رو می گه

خودش میدونه منظورش اینه ک وقتی مردا خودشون از زنا تیرگی هاشون بدتره نباید انتظار سیب سرخ داشته باشن تازه اونا شل هم هستن نمیدونم اون همه اعتماد به نفسشون از کجا میاد 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

دقیقاً ژن ایرانیا چون سفید نیستند تیرگیشون خیلی بیشتره وگرنه خانم‌هایی که تو ایران سفیدن قسمت‌های دی ...

اتقد بدم‌میاد هی سفید صورتی میکنن

انسان زیبا آفریده شده حالا هر رنگی باشه

این سایت پو.رن کانون خانواده رو هدف گرفت و ویران کرد

تو براش جذاب نیستی بپذیر و جدا شو سریعتر

این چه حرفیه میزنی به بنده خدا

اتفاقاشوهرش دوسش داره که میادومیگه مرد بدهیچوقت نمیگه اون مردی که میادمیگه تیرگی داره اونجات وفلان چجوری رفع میشه اون دنبال راه حلی برای بهترشدن رابطشون هست والاشوهرمنم گاهی گیرمیده ومن خوشحالم میشم چون بهم توجه داره تیرگی روکه میفهمه ابروهم برداری میفهمه موهم رنگ کنی میفهمه براش فرق میکنه نه اینکه نخوادش

اون همش میگه خستم با هر بار بی محلی کردن واقعا از درون میشکنم با اینکه درکل اخلاقش خوبه

شوهرت مشکلی داره به نظر ببین روزی که سر کار نره هم امتحان کن ولی به احتمال زیاد هورمونی یا فیزیولوژی مشکل داره

اتقد بدم‌میاد هی سفید صورتی میکننانسان زیبا آفریده شده حالا هر رنگی باشهاین سایت پو.رن کانون خانواده ...

خالق زیباست همه چیز رو در جهان هستی زیبا آفریده هم انسان هم حیوانات اما متاسفانه انسان‌ها پذیرش ندارند همه حیوانات خوشحالند اگر دیده باشید رودخونه حرکت می‌کنه و خوشحاله هوا خوشحاله و جریان داره

Azar dey