2777
2789
عنوان

با شوهر‌عوضیم دعوام شده

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگش زد چیکار میکنی گفت دارم دسشویی میشورم😑😑😑😑اونم اینو گفت

اه اه بگو کار خوباتو برو گزارش بده یا  مثلا بگو زنمو از گل نازکتر حق نداری بهش بگی ننه یا مثلا تو ننه من نیسی چون زنمو زدی یا بگو بهترین عزت و احترامو به زنم میزارم

کودن یعنی چی میگی دارم دستشویی میشورم اه

همین‌حرفارو زده تورو از چشم انداخته خودشیرین

چقدر بدم‌ میاد از این مردای پرتوقع که زرت و زرت زنو حامله میکنن توقع خونه تمیز و تر گل ورگل و مدل به ...

تازه میگه ارایش غلیظ‌کن میای بیرون 

تیپ خفنم‌بزن

خونم تمیز باشه 

بیرونم ک میخایم بریم‌میگه چقد دیر میای هی بوق میزنه عرضه نداری سریع آماده بشی

من همکارم شوهرش طلبه است با ۴ تا بچه این دوستم میومد سر کار ..همسرش غذا درست می‌کرد خونه رو تمیز می‌کرد بچه ها رو سرپرستی می‌کرد تازه بچه هاش کوچیک بودن دوتا دوقلو ۲ ساله داشت دختر ۱۰ ساله پسر ۸ ساله ...پروژه هاشو تایپ می‌کرد...خداییش خیلی هوای دوستمو داشت البته دوستم هم خیلی بهش احترام میذاشت 

اه اه بگو کار خوباتو برو گزارش بده یا مثلا بگو زنمو از گل نازکتر حق نداری بهش بگی ننه یا مثلا تو نن ...

یبار مامانش گفت چرا نمیای اینجا دو هفتس

گفت زنم هی میگه بریم خرید وقت ندارم☹️☹️☹️حالا خودش دوس نداشت بره ها 

گفتم چرا گردن من میندازی گفت حالا طوری نیس شماها ک‌قهرید

منم‌همش میگم‌بتوچه خب میگه برات حرف درمیارن هیچکسم نمیاد خونه ما. میگم کی‌میخاد حرف دربیاره؟میگه مام ...

بگو میخوام حرف در بیارن، منم شوهرم همینه، اونقدر بهش گفتم برام مهم نیست حالا کمتر میگه 

میگه خاله هام اگه بیان، بهش میگم سال به سال مسی نمیاد بیاد هم هیچ مشکلی ندارم. چند بار بهش گفتم من زن نیستم اصلا م ولم کن دیگه، خودم قبل اون که او غر بزنه غر میزنم که خونه کثیفه نمیرسم اونم از ترس این که تمییز کنه چیزی نمیگه

ن‌والا همه میگن ازش سریفقط از نظر وضع مالی یکم ازما بهترن

خودشیفتس

بعد از این تو دست پیشو بگیر تا از راه رسید بگو وااای خسته شدم اه دیگه بریدم نمیرسم به همه چی بگیر اینو و بچه رو بنداز تو بغلش و برو یکم بخاب 

یا یع تمیز کار بگو بیاره باید در مقابل این ادم زبون دار باشی ته بتونی از پسش بربیای اما با دعوا و اینا نه