2777
2789

راستش برای فردا نوبت دکتر گرفته بودم سر درد خیلی زیاد دارم 

چون نشد پول ویزیتشو جور کنم کنسل کردم نوبتمو 

همش میگم خداجون خودت کمک کن خوب بشم 

مسئله ی مهمی نباشه 

من ک نمیتونم پولشو جور کنم حداقل ویزیتو بدم چطوری برم ام ار ای و نوار مغز و.....

ینی داشتما ی جور پسنداز کرده بودم ولی چون از مدرسه ی بچم پول خواستن مجبور شدم بدم اونجا 

فکر ک زیاد دارم ولی همی الان درگیر این بودم فعلا 

خدا خودش ب همه مون کمک کنه 🤲🏻🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غم یا بهتره بگم ترومایی که 3 سال پیش برام اتفاق افتاد و من از نظر روحی روانی آسیب دیدم 

فقط 34 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عمری باشد جبران کنیم خوبی هارو چند بار، بدی هارو صد بار 💍H

راستش برای فردا نوبت دکتر گرفته بودم سر درد خیلی زیاد دارم چون نشد پول ویزیتشو جور کنم کنسل کردم نوب ...

بگردم الهیی🫠🫠

دقیقا حستو درک میکنم

خدا برا هیچکس نخواد...

شماهم نگران نباشید چیزی نیست ان شاالله 

ولی پولش جور شد اول خودتو الویت قرار بده

اگه سرد شده و بهت بی محلی میکنه خودت ولش کن بخدا خیلی اذیت میشی

تموم شده..

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

هعیییی دلمون خونه

مادربزرگم هر وقت دلمشغولیاش زیاد بود به زبون گیلکی میگفت دلم بازاره! همونقدر شلوغ، همونقدر پرهیاهو

منم هم دلم هم مغزم بازاره

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

غم یا بهتره بگم ترومایی که 3 سال پیش برام اتفاق افتاد و من از نظر روحی روانی آسیب دیدم

عزیزکمم🫠🫠

اگه دوست داری و بهت کمک میکنه بگو چی بوده

از خدا میخوام به دلت آرامش بده