2777
2789
اونوقت طلای جهانی چقدر میخواد بشه؟

خیلی رفت بالا به خاطر اینکه چین گفت از دلار استفاده نمیکنم به خاطر همین ترامپ مجبور شد توافق کنه میگن ریزش خوبی خواهد داشت طلای جهانی نفری بعد کره شمالی هستش اگه به اون توافق بشه بیشتر هم میریزه

تا جمعه همه چی مشخص میشه نهایتش بیاد پایین ۹۲۰۰ هست. اونم حتمی نیست شاااید ۹۸۰۰ بشه

منم حس میکنم حرف شما قابل قبول تره

۹۸۰۰ درسته اما بعید میدونم ۸۵۰۰ بشه

اینجوری اونس جهانی خیلی باید بریزه

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی رفت بالا به خاطر اینکه چین گفت از دلار استفاده نمیکنم به خاطر همین ترامپ مجبور شد توافق کنه میگ ...

میگن رو توجه نکنین. خیلی ها خیلی چیزا میگن برای جذب فالور و ویو گرفتن. 

شما میگی طلای جهانی میریزه، خب نهایتش چقده؟ چقد روی طلای ایران تاثیر گذاره؟

منم حس میکنم حرف شما قابل قبول تره۹۸۰۰ درسته اما بعید میدونم ۸۵۰۰ بشهاینجوری اونس جهانی خیلی باید بر ...

طلای جهانی نهابتش بشه ۳۵۰۰ 

وقتی ایجا دلار میزنه بالا بازم تاثیرشو میزاره روی طلای ایران 

طلای ایران روی انس جهانی و دلار بالا پایین میشه 

یعنی چی دیروز خبر توافق چین و آمریکا اومد طلا اومد پایین امروز دیگه

چین و امریکا جمعه قراره مذاکره کنن 

الان فقط ی خبر اومده ک احتمالات هست ک ترامو گفته توافق نزدیکه 

الان انس جهانی ۳۹۰۰ هست 

نهایتش بشه ۳۵۰۰ 

طلا توی ایران با دلال و انس بالا پایین میشه 

ینی اگه انس پایین بزنه دلار بزنه بالا طلا هم تا حدودی میرنه بالا ولی ن ب شدت انس 

روی حرفای ترامپ نمیشهذحساب باز کرد 

کسی بود ک وسط مذاکره ایران، ب ایران حمله کرد. 

ولی با اینا کاری ندارم احتمال طلای ۸۵۰۰ خیلی ضعیفه ولی انشاالله ک بشه 

این دلال جماعت نمیخواد قیمت پایین بیاد چون داره سودشو میبره