2777
2789
عنوان

شما چقدر با خواهرتون رفت و امد دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 25 پست
من الان یک هفته است خونه ابجیمم 😂

برو خونتون دیگه 😂

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

شوهرت حسوده..

دوم اینکه خانواده همسرت ، مشخصه که پشت سر شما زیاد غیبت میکنن و برداشت همسر شما جوری شده که فکر میکنه خانواده، فقط خانواده پدریشه که مهمه و باید رفت و آمد کنه و خانواده همسرش نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل فوت مادرم باهاشون تقریبا زیاد ارتباط داشتم. بعد فوتش با یکی اش زیاد رابطه ام خوب نبود. بعد ازدواجم با هر دوشون زیاد خوب نیستم.عشق فقط مادر بعد پدر

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
وسواس داره حتما

نه

وسواس نداره

کلا بعدِ ازدواجش عارش میاد با خانواده خودش رفت و آمد کنه

دوستای برادر شوهرش رو راه میده؛خانواده خودش رو نه!

یکبار پدر مادرم براش کلی وسیله خریده بودن(شامپو؛روغن و...)برده بودن بِهِش بدن(شوهرش توجهی به خرید وسایل خونه نداره و هزینه هاش رو پدرم میده😢💔)

بعد از اینکه وسایل رو میذارن

پدرم به مادرم میگه من خسته هستم!چایی بذار

خواهرم جیغ و داد کرده بود و پدرم رو از خونه پرت میکنه بیرون💔حتی یکساعت هم نذاشت بابام خونه ش بمونه💔

خیلبییی قلب بابام اون روز شکست💔😭

چرا؟

نمیدونم والا

من کلا یکبار خونه ش رفتم

چند وقت پیش هم پدرم رو انداخت بیرون💔

اونم با کلی جیغ و داد💔

+شکرخدا هیچ وقت خونه ش مواد غذایی هم نداره که فکر کنه بخاطر خوردن رفتیم اونجا

++همچی تحفه ای هم نیست!یک واحد آپارتمان کوچولو[خونه خودمون ویلایی بزرگ هست]

+++جاپارک هم حتی تو کوچه شون پیدا نمیشه

من یکبار رفتم؛کلی بی احترامی کرد و انداختم بیرون

بعد اون دیگه نرفتم؛حتی فکرِ رفتن به اونجا هم نکردم😒😒😒

نهوسواس ندارهکلا بعدِ ازدواجش عارش میاد با خانواده خودش رفت و آمد کنهدوستای برادر شوهرش رو راه میده؛ ...

😣😣😣ناراحت کننده هست واقعا

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔