2777
2789

دقیقااا منم من زن عموم بچه دار نمیشد و جاری خواهرش بود خواهرش ناخواسته باردار شد اصلا به اسم زن عمو رفت زایمان کرد همونجا اسم بچه رو مستقیم وارد شناسنامه اونا کردن با همدیگه توی یا ساختمون زندگی میکنن و بچهه‌ الان پیش خاله و عموشه‌ و مامان واقعیشو‌ خاله صدا میزنه

عضو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كسى از فقر صحبت نكرد شيرينى بخر با خودت أشتى كن

با خودم قهر نیستم عزیزم 

شما هم کارایی یه جمله رو اول یاد بگیر 

بعد ازش استفاده کن 

این جمله قضاوت نکنید تو شرایطی استفاده میشه که طرف مجبور بوده چاره ای نداشته 

نه اینکه به دلخواه خودش بچشو نذر کنه 

اینجور آدمی نمی‌تونه ادعای عشق به بچه بکنه 

خستت کردن ؟

یه چیزی فراتر از خستگی بریدممم

پدر مادرمم هرشب میان بدتر اعصابمو خورد میکنن چرا ظرفات نشستی باید عصر میشستی ساعت ۴

چرا خونت بهم ریختس خب فلانی فلانی و بهمانی هم بچه کوچیک دارن بچه مدرسه ای دارن شوهرشونم شهر دیگس کار

😤

من از رحم اجاره ای بدم میاد

اونم وقتی که این همه بچه بی سرپرست تو پرورشگاه ها داریم

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!

ولی بچه خودت یه حس عجیبیه، من مثل پروانه دور بچم میچرخم مثل قند مثل شکلات میمونه برام مگه آدم جونشو میتونه بده دست کسی دیگه

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
یه چیزی فراتر از خستگی بریدمممپدر مادرمم هرشب میان بدتر اعصابمو خورد میکنن چرا ظرفات نشستی باید عصر ...

واااای خدا از دست این مقایسه ها که پدر و مادر دست بردار نیستن ازش 

عزیزم خودت برن بیخیالی میدونم سخته 

ولی فقط سعی کن بشنوی بهش فکر نکنی که اذیت بشی 

یا هم با احترام بهشون بکو هر کی جای خودش زندگی میکنه ما که تو زندگی اونا نیستیم ببینیم چطوری بهشون میگذره

یه چیزی فراتر از خستگی بریدمممپدر مادرمم هرشب میان بدتر اعصابمو خورد میکنن چرا ظرفات نشستی باید عصر ...

شبها قبل خواب ( یا صبحا که با آلارم گوشیت از خواب بیدار میشی ذکر تسبیحات حضرت زهرا س رو بگو بعد بگو به نیت آسان گذشتن امورات امروز و برکت در زمان قربه الی الله ) یه تسبیح بزار کنار تختت همیشه باشه 

هر روز سوره ی قدر بخون ( جهت قدردانی میخوانم قربه الی الله ) 

سوره ی نصر ( گشایش 

سوده ی شرح ( آسانی 

فیل هم ( رزق و روزی 

اینا از همه کوتاه ترن

واااای خدا از دست این مقایسه ها که پدر و مادر دست بردار نیستن ازش عزیزم خودت برن بیخیالی میدونم سخته ...

دیگه حوصلشون ندارم ردشون کردم حرف نزدم سکوت کردم تا نیان خونم منم نمیرم

من از رحم اجاره ای بدم میاداونم وقتی که این همه بچه بی سرپرست تو پرورشگاه ها داریم

میدونی بعضیا به این اعتقاد دارن که حتما باید از هم خون خودمون باشه 

خوب ادمم باید درکشون کنه هر آدمی نمیتونه یچیزی رو بپذیره اینا هم اینو نمیپسندن 

برای همین یا رو میارن به بچه ی خواهر و بردار که بزرگشون کنن به اسم خودشون یا هم رحم اجاره ای 

دقیقااا منم من زن عموم بچه دار نمیشد و جاری خواهرش بود خواهرش ناخواسته باردار شد اصلا به اسم زن عمو ...

زنها برای عزیزان خودشون ، خودشونو پاره پوره میکنن

مرد بخواد کاری برای خویش خودش بکنه شوهره رو پاره پوره میکنن

میدونی بعضیا به این اعتقاد دارن که حتما باید از هم خون خودمون باشه خوب ادمم باید درکشون کنه هر آدمی ...

نمیدونم والا

پادشاه نیستن که ولیعهد بخوان

اصلا نمیتونم درکشون کنم

مقدور نیستم برام

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!