2777
2789
عنوان

بچه ها میشه لطفا یه نظری بدین فکرم نمیدونم چرا مشغوله

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 49 پست
دیگه بستگی به خودت داره که چه نظری داشته باشی اون با کارش خواسته یک جوری وانمود کنه که دلش و شکستی و ...

اونو گفت قبلا بهم که قلبمو شکستی ولی وقتی توضیح دادم گفت نه از رو ناراحتی گفتم 

خانواده ام مادرم گفتش بچه اخلاق به درد زندگی نمیخوره بگو بیاد خونه صحبت کنیم 

ولی من میشناسمش بیاد خونمون باید قبول کنم اونوقت میگه سرکارم گذاشتی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه مردم رد دادن

من یه سری رفتارهای بچگانه شو واقعا صبوری کردم احساس میکنم آدمی که اینجوری دست به بلاک خوبی داره داخل زندگی قراره همش قهر باشه در حالی که بهش اینو گفتم گفتش نه من خیلی مسئولیت پذیرم گفتم آخه مگه به گفتنه

اونو گفت قبلا بهم که قلبمو شکستی ولی وقتی توضیح دادم گفت نه از رو ناراحتی گفتم خانواده ام مادرم گفتش ...

اون توقع داره که مشکلی نداشته باشی و فوراً قبول کنی 

بهش بگو حرف یک عمر زندگیه بچه بازی که نیست

اون توقع داره که مشکلی نداشته باشی و فوراً قبول کنی بهش بگو حرف یک عمر زندگیه بچه بازی که نیست

خیلی گفتم گوش نمیده 

حرفشو بارها تکرار میکنه تا جواب بدی 

نمیگم بد اخلاقه نه اخلاق صبوری داره ولی اینجور چیزام داره که عجیبه اخلاقش

آره خدا بزرگه این نشد یکی دیگهانشاالله یک نفر برات پیدا بشه همون معیار هایی رو داشته باشه که میخوای ...

خیلی بده خب فکر آدم درگیر میشه ولی دیگه توکل به خدا 

خیلی ممنونم ان شاالله برا شمام همینطور باشه