2777
2789
عنوان

از استرسسس دارم میمیرمممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سره چی؟ میدونم مهمه و تو اینده ات اثر داره ولی استرس بیجا فشار خیلی بدی رو قلب میزاره چ بخوایی چ نخوایی اتفاق افتاده استرس بکشی حل میشه مثلا؟ یا زمان به عقب بر میگرده؟ نههه پس اروم بگیر بخواب فردا برو با استاد حرف بزن پیام نورم زیاد سخت گیر نیستن طوری نمیشه با دو جلسه غیبت

شمع می سوزد و پروانه به دورش نگراان!!!🦋🕯                 ما ک می سوزیم و پروانه نداریم چه کنیم؟🙃🤍
سره چی؟ میدونم مهمه و تو اینده ات اثر داره ولی استرس بیجا فشار خیلی بدی رو قلب میزاره چ بخوایی چ نخو ...

خب راستش بیشتر استرسم از اینکه دو جلسه کلاسام رفته از اینه که بچه ها با هم رفیق شده باشن و من تنها بمونم🫠🫠

خب راستش بیشتر استرسم از اینکه دو جلسه کلاسام رفته از اینه که بچه ها با هم رفیق شده باشن و من تنها ب ...

نه بابا مدرسه نیست که بعدشم کلاس با کلاس فرق داره شاید تو یه کلاس با هیچکسی حرف نزنی تو یه کلاس با همه بچه ها رفیق باشی میگیری چی میگم؟ دوست پیدا میکنی هر ک شده استرسشو نکش 

شمع می سوزد و پروانه به دورش نگراان!!!🦋🕯                 ما ک می سوزیم و پروانه نداریم چه کنیم؟🙃🤍