2777
2789
عنوان

بدبختم

107 بازدید | 8 پست

بچه ها با شوهر ساده جیکار کنم همه ازش سواستفاده میکنن  امشب ی کلاهی رفته سرش من زن هیچوقت اینطوری گول نمیخورم بخدا دیگ خجالت میکشم ازاینکه با همچین ادمی ازدواج کردم اعتماد بنفسم ازم گرفته چیکار کنم اخه چندماه عقدم حقم این نبود 😭😭😭😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چی شد بیشتر توضیح بده

ساده هرکی میتونه گولش بزنه پول بگیره ازش بخدا دیگ طرف اونا همه میدونن اعتماد بنفس ندارم دیگ الان میگن دختر چه خر بود با این ازدواج کرد امروز یکی سرش کلاه کذاشته دومیلیون ازش کرفته که جلو جلو که برا براش کار کنه الان فهمیدیم رفتا برای کسی دیگ گوشیشم‌ حواب نمیده دیگ ببین جقدر احمق فرضش میکنن

خب عزیزم اختیار زندگی و همسرت دست خودت بگیریمطیعش کن

اخه من چه گناهی کردم من گفتم شوهر کنم راحت شم دغدغم‌زیاد شده تو خونه پدردرم اغتماد بنفس صفر الان زیر صفرشده هنوز نامزدیم زیاد کنار هم‌نیستیم اونوقتهایی هم که هستیم اصلا گوش نمیده ب حرفام بهش امروز گفتم ب فلان کس پول ندیا حرفم و کوش نداد طرف سرس کلاه کذاشت