2777
2789
عنوان

گهواره برقي

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدلي كه خريدين رو يادتون هست همون كه گفتين تو راحت نبود

ماستلا 

مدلش یادم نیست 

خیلی تحقیق کردم دربارش خیر سرم 

راستی گهواره چوبی معمولی هم بنظرم مفید تره اون خونه مامانم هست 

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

تخت كنار مادر چي اون تا كي جوابه؟

اونا تا يكسال و حتي به نظرم دو سال كه جوابه منتها يه جيزي  بجه از اون تو خودش رو نندازه وقتي راه رفتن و ايستادن يادكرفت مكر اينكه يه طرفش رو بجسبوني به ديوار يه طرف تختت باشه كه خطرناك نباشه و ميله هاش بلند باشه نتونه دربياد

تخت كنار مادر گهواره هم ميشه؟

ببين من يه مدلي خريده بودم كه ميشد هم زيرش ثابت باشه هم متحرك كه تكون بدي حالا نمبدونم اسمش تخت كنار مادر بوديا نه. واسه تعويض بجه هم ميله ها رو ميتونستي پايين بياري

ببين من يه مدلي خريده بودم كه ميشد هم زيرش ثابت باشه هم متحرك كه تكون بدي حالا نمبدونم اسمش تخت كنار ...

مال من بديش اين بود كه ثابت نميموند واسه همين ديگه خطري بود

ماستلا مدلش یادم نیست خیلی تحقیق کردم دربارش خیر سرم راستی گهواره چوبی معمولی هم بنظرم مفید تره اون ...

ماستلا رو منم داشتم اون مدلي كه هم تخت ميشد هم صندلي؟؟ والا اون تا وقتي بجه غلت نزنه خوبه بعدش خطرناكه