2777
2789
عنوان

پشت کنکوری امم و میخوام باز بخونم واسه کنکور 405

| مشاهده متن کامل بحث + 1573 بازدید | 156 پست
اسکرین گرفتم از توضیحات خوبتون مهربون که انجام بدمیه چیز دیگه که هست تحلیل تست ها هست که خیلی ازم وق ...

عیبی نداره هرچقد زمان نیاره برای تحلیل تست بزار چون اصل یادگیری همین تحلیل‌هاس،من خودم حتی پیش میومد نیم ساعت روی تحلیل یدونه تست بودم اما مطمئن شو که انقد خوب یاد گرفتی که دفعه بعدی نهایت یک دقیقه برای اون تست زمان میزاری 

دانشجوی پزشکی 🩺📖 اگر توی راه کنکور نیاز به مشورتی داشتی رو کمک من حساب کن ♥️

عیبی نداره هرچقد زمان نیاره برای تحلیل تست بزار چون اصل یادگیری همین تحلیل‌هاس،من خودم حتی پیش میومد ...

وای دقیقاااا همینطوره

من چقدر بخودم سرکوفت میزدم که من فقط خودم اینطوری ام و بچه ها سریع تر میخونن و رتبه میشن ولی من جمع کنم بهتره و نمیرسم اگه بخوام اینجوری پیش برم🥲

از یکی از بچه ها هم شنیدم که گفت فقط تست های آزمونها رو اینجوری تحلیل کن وگرنه بقیه نمیخواد

اما من اکثرا تست از جزوه ها میزنم برای فیزیک و شیمی و ریاضی و برلی زیست از پینوکیو

هنوز آزمون نزدم🥲

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای دقیقاااا همینطورهمن چقدر بخودم سرکوفت میزدم که من فقط خودم اینطوری ام و بچه ها سریع تر میخونن و ...

نه عزیزم هیچوقت خودتو با کسی مقایسه نکن،فک کن تو تنها کنکوری هستی و فقط باید از روز قبل خودت جلو بزنی

در کنار اینا هفته ای یدونه ازمونم بزن

دانشجوی پزشکی 🩺📖 اگر توی راه کنکور نیاز به مشورتی داشتی رو کمک من حساب کن ♥️

نه عزیزم هیچوقت خودتو با کسی مقایسه نکن،فک کن تو تنها کنکوری هستی و فقط باید از روز قبل خودت جلو بزن ...

چشم حتما عزیزم مرسی که انقدر دلسوز و مهربونی،ان شاءالله خیر و برکتش چند برابر سرازیر بشه به زندگیت❤️

میگم عزیزم میشه اینکارو بکنم که چون من از بودجه بندی عقب میفتم پس آزمونهایی رو دانلود کنم و بزنم که مال هفته های گذشته بودن و من درسشون رو خوندم؟

تکنیک خاصی داره آزمون دادن و شبیه سازیش؟ یا فقط باید حواسم به زمان باشه که تند تند سوالات رو حل کنم در عرض یک دقیقه که تایم کنکورش هست؟

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....