2777
2789
عنوان

پشت کنکوری امم و میخوام باز بخونم واسه کنکور 405

| مشاهده متن کامل بحث + 1377 بازدید | 150 پست
الان دارم از ده و نیم شب میخوابم تا چهار و نیم پنج صبحاما بعضی وقتا شش و نیم بیدار میشم که خیبی بدها ...

اصل اول زندگی یه کنکوری دیسیپلین داشتنه واقعا بدون نظم امکان قبولی کمه،باید ساعت خواب و بیداری منظم باشه ساعت ناهار و شام و استفاده از گوشی مشخص و محدود باشه

بازه های استراحتت باید منظم باشه

تایم درس خوندنت نهایتا باید دو ساعت باشه و بعدش بری یه ربع استراحت

این انضباط باعث میشه بشدت پیشرفت کنی

دانشجوی پزشکی 🩺📖 اگر توی راه کنکور نیاز به مشورتی داشتی رو کمک من حساب کن ♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارم موازی پیش میبرم درسها رو با هم اما کندخوانم و نمیرسم به برنامه آزمونهاپول مشاور ندارم متاسفانه ...

کندخوانیت احتمالا بخاطر اینه که یه مطلبو بارها میخونی تا حفظ شی اما تو باید نهایت دوبار بخونی و رد شی بجاش باید مرورتو بیشتر کنی تایم کمتر بزار اما به جاش چهار روز بعد دوباره بخونش

اصل اول زندگی یه کنکوری دیسیپلین داشتنه واقعا بدون نظم امکان قبولی کمه،باید ساعت خواب و بیداری منظم ...

بله اکثرا رعایت میکنم

گوشی هم الان چون برای درس هست دارم استفاده میکنم

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....
کندخوانیت احتمالا بخاطر اینه که یه مطلبو بارها میخونی تا حفظ شی اما تو باید نهایت دوبار بخونی و رد ش ...

بله چندییین بار میخونم تا حفظ بشم و بفهمم مثلا زیست و شیمی اینجوریه

فیزیک و ریاضی که مسائلش بیشتره هم حل سوالات و گاهی فهمیدنش وقت ازم میبره

بازه های مرور رو چجوری بچینم باتوجه به اینکه حجم دروس تجربی زیاده و وقت محدود؟میشه کمکم کنید

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....
بله چندییین بار میخونم تا حفظ بشم و بفهمم مثلا زیست و شیمی اینجوریهفیزیک و ریاضی که مسائلش بیشتره هم ...

اصل مرور برای ریاضی و فیزیک اینه که اول اموزش کامل ببین و ایراداتتو رفع کن و بعد تست بزن دیگه مروراتو فقط با تست پیش برو و اگر جایی حس کردی بعد مدتی میلنگی باز برگرد و جزورو فقط تو اون مبحث بخون و بعدا توی جمع بندی که توی اسفند داری یدور بصورت روزنامه وار مجدد جزوه اموزشیتو بخون

اما برای زیست مثلا گفتار اول یه فصلو میخونی هموم رپز میری تست زوجشو میزنی دو روز بعد تست فردشو میزنی یه هفته بعد بصورت سرعتی دوباره میخونی اون گفتارو و دوباره فرداش تستای غلطی که زده بودیو میزنی و ازون به بعد بصورت روتین هرروز حداقل پنج تست ازون گفتارو میزنی و یه ماه بعد مجدد اون گفتارو مرور میکنی

چبکارت کنم موقع درس خوندن همش فکرم اینجا و اونجاست روی کاغذ مینویسم جواب نمیده ولی وقتی تمرکز میکنم ...

از قانون ها مختلف استفاده کن مثل پومودورو یا 5 دقیقه

دَر‌هَیاهوی‌ِجَهان‌دَر‌خَلوَت‌ِخود‌گُمشُدِه‌اَم..🖤️

اصل مرور برای ریاضی و فیزیک اینه که اول اموزش کامل ببین و ایراداتتو رفع کن و بعد تست بزن دیگه مرورات ...

اسکرین گرفتم از توضیحات خوبتون مهربون که انجام بدم

یه چیز دیگه که هست تحلیل تست ها هست که خیلی ازم وقت میبره چون میخونم تحلیل ها رو قشنگ و فقط تست نمیزنم بره

چکار کنم که سرعتم بره بالا تو تحلیل کردن و خوندن تحلیل ها؟

اگر عقط به زدن تست بود وقت داشتم اما تحلیل ها خیلی وقت گیره