2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفم روحش شاد خدا به همه شما صبر بده🖤😔

عزیزم خواهرت ورم داره حتما حتما ببرین بیمارستان خدا نکرده مسمویت حاملگی نباشه خطرناکه

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
دقیقا من که خیلی زیاد می بینم پناه بر خدا

کلا من اعلامیه و بنر جوون میبینم

خدا عاقبت همه رو به خیر کنه

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
کلا من اعلامیه و بنر جوون میبینمخدا عاقبت همه رو به خیر کنه

خدایا پناه بر تو 

عاقبت همه مون بخیر کن خدا بحق بزرگیش 

به جوان ها یه چند صباحی فرصت زندگی بده 

خیلی سخته جوان رفتن کمر شکنه

معجزه شکر گزاری...

خدایا پناه بر تو عاقبت همه مون بخیر کن خدا بحق بزرگیش به جوان ها یه چند صباحی فرصت زندگی بده خیلی سخ ...

خیلی نامردیه بچه و جوون فوت میکنن

ادما فقط یه بار فرصت زندگی کردن دارن اونم بعضیا همونم نمیبینن

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
خیلی نامردیه بچه و جوون فوت میکننادما فقط یه بار فرصت زندگی کردن دارن اونم بعضیا همونم نمیبینن

خیلی دنیای بی رحم و نامردی هست 

من که بشدت حالم گرفته میشه با شنیدن همچین خبرای 

خدا سر دشمنم نیاره 

من میمیرم نمیتونم تصور نبودن عزیزانم رو کنم

😭😭

معجزه شکر گزاری...

خیلی دنیای بی رحم و نامردی هست من که بشدت حالم گرفته میشه با شنیدن همچین خبرای خدا سر دشمنم نیاره من ...

دقیقا همینطوره

خدا عزیزانت و حفظ کنه برات

ممنون عزیزم خداوند همیشه بچه ها و عزیزات همه و همه رو در پناهش حفظ کنه .

عزیزدلی ❤️🙏