2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جونم؟

جونت سلامت گلم 

ميگم ببخشيد 

گوشت قرمز خام باعث انگل ميشه؟

بچه برادرم نزديك يه كاسه گوشت چرخ كرده خام خورد مامانم خيلي كتكش زد

تصميم گرفتيم به زن داداشم و داداشم چيزي نگيم.... حالا چي ميشه؟؟

جونت سلامت گلم ميگم ببخشيد گوشت قرمز خام باعث انگل ميشه؟بچه برادرم نزديك يه كاسه گوشت چرخ كرده خام خ ...

🤍نزنینش گناه داره 

اینو گوگل نوشته 

معده انسان نمی تواند گوشت خام را درست هضم کند و گوشتی که نتواند در معده هضم شود، آلبومین موجود در گوشت که به صورت پروتئین محلول در آب است در روده متعفن شده و تولید سم های جدیدی می کند؛ کرم های معده عمده علت عفونت است و عفونت های معده معمولا ناشی از خوردن مواد گوشتی خصوصا گوشتهای خام و نیمه پز است.

ولی فکر نکنم با یکبار خوردن چیزی شه

چون دیدم کسایی که گوشت خام خوردن و چیزیشون نشده 

شاید کمی دلدرد بگیره 

🤍نزنینش گناه داره اینو گوگل نوشته معده انسان نمی تواند گوشت خام را درست هضم کند و گوشتی که نتواند د ...

هعيي 

خداكنه طوريش نشه...

ولي اگه هم باشه الان علائمش رو نشون نميده.... اين بده.. هعيي

چند سالشه عزیزم؟.نگران نباش

يه چيزي بين 3 و 4 

خيلي فضوله يه دقيقه ؤفتيم تو حياط اومديم ديديم داره ميخوره 

هرچي زديم تو صورتش تا تف كنه فايده نداشت 

زن داداشم خيلي اهل بحث و ايناس ميترسيم بهشون چيزي بگيم دردسر درست بشه

فقط ميخوام مطمئن بشم كه يه وقت گوشت خام توش تخم انگل و اينا نباشه ... هعي چون ممكنه بعد يه مدت رشد كنن... توي بدنش و...