2777
2789
عنوان

شرایط این دخترو قبول می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صبح بره شب بگرده خونه؟اگه اره بله مشکلی نداشتم اگر نه، نه نمیزاشتم

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
منم دخترم اگه عاشق بشم حاضرم برم مامانم ده ساله به خاطر درس پدرم تا حالا سه تا شهر زندگی کرده

آفرین! منم همینو گفتم. گفتم من اگه باشم همه جا میام باهات ولی اونا حاضر نیستم. 

طرفدار حق و عقلانیت💙 

تا حالا مطرح کردی

اره 

برا یه نفر مطرح کردم موافق بود 

باید طرف مرد درستی باشه 

دوست من حامله هم بود شوهرش هر هفته 7 ساعت میاورد میذاشت دانشگاه وسط هفته میومد برش میگردوند 

اون هیچی همکلاسیم 18 ساعت فاصله داره تا خونشون ، هرماه یبار یا اون میره خونه یا شوهرش میاد 

اونم 4 سال کارشناسی 

مرد اگر چشم دیدن پیشرفت زنشو داشته باشه این جیزا براش مهم نیست ، حمایت میکنه

❤️‍🩹

صبح بره شب بگرده خونه؟اگه اره بله مشکلی نداشتم اگر نه، نه نمیزاشتم

نه شهر دیگه مجبوره دو روز بره کامل. 

خب نمیشه در روز غلط خاصی کرد؟ فقط شبا تایمشه ؟! 

طرفدار حق و عقلانیت💙 

اره برا یه نفر مطرح کردم موافق بود باید طرف مرد درستی باشه دوست من حامله هم بود شوهرش هر هفته 7 ساعت ...

نمی دونم چرا بعضی ها اینجوری عقده ای بازی در میارن واقعا😢

طرفدار حق و عقلانیت💙 

نه شهر دیگه مجبوره دو روز بره کامل. خب نمیشه در روز غلط خاصی کرد؟ فقط شبا تایمشه ؟!

چه ربطی داره اگر خراب باشی روز و شب نداره چرا همیشه اول چیزی که به دهنتون میرسه خراب بودنتونه من اصلا به این فکر نکردم یکم به خودتون ارزش قایل بشین

چه ربطی داره اگر خراب باشی روز و شب نداره چرا همیشه اول چیزی که به دهنتون میرسه خراب بودنتونه من اصل ...

اتفاقا ارزش قائلم که اجازه نمیدم کسی بهم بگی اگر شب خوابگاه بمونی قبولت ندارم!! :) و شب باید بیای خونه حتما :))) 

طرفدار حق و عقلانیت💙 

اتفاقا ارزش قائلم که اجازه نمیدم کسی بهم بگی اگر شب خوابگاه بمونی قبولت ندارم!! :) و شب باید بیای خو ...

خب وقتی شرایطت این جور هست مجبور نیستی بپذیری کسی رو انتخاب کن با شرایطتت کنار بیاد