2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون برای تولدتون یه کادو ارزون بخره

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 38 پست
آخه میتونست ماهی ۵۰۰ تومن بذاره کنار یکسال وقت داشته

دست تنگ و این شرایط مملکت 

والا کسی به پس انداز نمیرسه 

دیگه خودتون شرایط همسرتون از ما بهتر میدونین 

بعدم کادو زوری سفارشی و.. اصلا ارزش نداره 

قبل ازدواج به اینا فکر کنید

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

اگه دستش تنگه نه 

همین ک ب فکرم بود اوکیه 

توقع چی داشتی؟

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونست پول بذاره کنار یکسال وقت داشته🥲

خیلی توقعه ات بالاس .

خب طرف شاید نتونسته لازم داشته😐

الان من ماه بعد تولدمه خداروشکر این ماه شوهرم پول داره طلا بخره هم ولی من به گوشی ۱۵ الی ۲۰ اکتفا می کنم! 

همیشه اونطوری که می خوایم پیش نمیره

مثلا پول طلا که نداره حداقل نقره

چی بگم.. 

ایشالا سال بعد جبران میکنه 

همین ک به فکرته ارزش داره 

اول زندگیتو و تولدتو با یه چیز بی ارزش خراب نکن🙏🙃

تولدت مبارک🤍

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

میتونست پول بذاره کنار یکسال وقت داشته🥲

ول کن بابا 

مامان منم همینو میگه 

مگه آدم چقدر پول داره؟

چرا باید یک سال پول جمع کنه تاروز تولد یکی یه کادوی گرون بخره

مگه اون آدم چی کار میکنه برای طرف

هر کس به نسبت درآمدش کادو میخره دیگه

تولد پارسال من شوهرم کلا یادش رفت 

آخر شب خودم به روش آوردم اونم یه تومن گفت بهت میدم بعد گفت شام از بیرون بگیریم پول شام رو از کادوی من کم کرد شامی که همه خوردن رو از پول کادوی من کم کرد 

ول کن بابا مردا حالیشون نیست