2777
2789
عنوان

برای خواهرشوهرم میخان جشن عقد بگیرن تو تالار

| مشاهده متن کامل بحث + 5331 بازدید | 126 پست
آره منم دیدم خیلی از این موارد خداروشکر فاصله سنیم با داداشم زیاده کار به این جاها نمیکشه😅ولی خب با ...

واقعا خانواده ها باید به عدالت رفتار کنن، هرکی بعدا زرنگ بود خودش تو زندگی بهتر پس انداز کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره منم دیدم خیلی از این موارد خداروشکر فاصله سنیم با داداشم زیاده کار به این جاها نمیکشه😅ولی خب با ...

منم باهم بود برا دخترشونم دادن براما دریغ از هزار تومان هیچی ولی برام مهم نبود اصلا اتفاقا خوب شد تو مراسمات مثل مهمون آمدن رفتن دخالتی نکردن بدون دردسر الآنم تو هیچیمون دخالت ندارن 

پس چرا پدر عروس جور دامادو میکشه و وسایل خونه اونو میخره؟من مخالف حرف استاترم داره حسادت میکنه ولی ا ...

خب در عوض داماد . کلی تو دوره ی عقد خرج می‌کنه و هزینه ی تالارم  که فزاینده .

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

شوخی میکنی؟

بخدااااا 

كافى بود ببينه من لباس خريدم گوشى عوض كردم انگار ارث پدر اون بود !!!!

مسافرت رفته بوديم شورت من و دزديد دسست به دامن دعا نويس هاست بخت من و ببنده 

تهديد كرده بفهمه من ازدواج كرده من و پيدا كنه اتيشم بزنه

یکی ار ترسام همینه ک داداشم زن بگیره و زنش اینطوری باشه و حسودی کنه به خرج کردن بابامچون میدونم بابا ...

پدر و مادر باید مدیریت کنن...

اجازه دخالت به کسی‌ ندن.

همگی به ریسمان محکم الهی چنگ‌ بزنید و پراکنده نشوید💚🌻