2777
2789
من قرار نیست به شما جواب بدم ولی هرکسی خواس لیست تراکنش های روزانه کارت خوان میفرستم که دیگه تهمت نز ...

به شما ربطی نداره، بفرست تراکنش رو اگه راست میگی، ریپلی نکن دارم جواب اون کاربر رو میدم 

مهندس معماری

عزیزم میشه بگید چند ساله کار میکنید و تو چه حیطه ای؟

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا اینجوری فک میکنید من از سال ۸۹ تو سایتم و درآمد همسرم خیلی خوبه مبلغ نمیگم که سوتفاهم نشه اما با ...

می‌دونم عزیزم چیز عجیبی نیست، بحث من میزان درآمد نیست، اینو میگم مردی که میره سر کار و شاغله اصلا نه فرصت اومدن به نی نی سایت داره و نه حوصلشو، چون خودم همسرم و داداشامو میبینم اصلا همچین روحیه ای ندارند که بخان وقت فراغت خودشونو بیان اینجا، 

به شما ربطی نداره، بفرست تراکنش رو اگه راست میگی، ریپلی نکن دارم جواب اون کاربر رو میدم

تو فقطـ میتونی راجع به راست یا دروغ حرف شوهرت اظهار نظر کنی حوصله کل کل هم ندارم

یادم نمیاد جایی امضا داده باشم که نظر همه برام محترمه

ما هم ۱۵🥲

کارمنده؟

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

عزیزم میشه بگید چند ساله کار میکنید و تو چه حیطه ای؟

۱۰ ساله کار میکنم از موقع دانشجویی و کارمم مهندس ناظر هستم 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         
تو فقطـ میتونی راجع به راست یا دروغ حرف شوهرت اظهار نظر کنی حوصله کل کل هم ندارم

از صافکارا بدم میاد اتفاقا دوستم با دویست هفتش تصادف کرده بود برد صافکاری با کلی چک چونه به توافق میرسن آخرش یارو می‌زنه زیرش الآنم  دوستم رفته شکایت کرده میگه اصلا یه قرونم بهش ندادم هنوز تا تکلیف مشخص بشه

God, please give me great wealth so that I can befortunate

شما هم از این تاپیک حس ناراحتی گرفتین؟🥲امیدوارم همه اون قدری داشته باشن که کم نیارن حتی اگه آدم خود ...

قبلا همسایه از همسایه خبر داشته،الان هیچکسی یاری کسی دیگه نمی ره،چون ندارن،منم امیدوارم همه داشته باشن

۱۰ ساله کار میکنم از موقع دانشجویی و کارمم مهندس ناظر هستم

من لیسانسو گرفتم ولی هیچ کااااری پیدا نکردم 

خیلی تلاش کردم