2777
2789

شما هم از این تاپیک حس ناراحتی گرفتین؟🥲

امیدوارم همه اون قدری داشته باشن که کم نیارن 

حتی اگه آدم خودشم داشته باشه بشنوه یکی نداره بازم نارحت میشه

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قلب

جزو بیماری های خاص حساب نمیشه،؟ کدوم بیمه هستین شما؟ به بیمه سلامت مراجعه کردین ؟ یک سری از بیماری ها دارو و درمانش تحت پوشش بیمه سلامت هست و تا ۹۰ درصد پولشو بیمه میده، حتی اگر تحت پوشش این بیمه نباشید

۹ میلیون

من فقط برا خودمه

ماده خوراکی نمیخرم

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

حداقل هستی مرد باش و راست حرف بزن

من قرار نیست به شما جواب بدم ولی هرکسی خواس لیست تراکنش های روزانه کارت خوان میفرستم که دیگه تهمت نزنی دروغ باشه یا راست شما در جایگاهی نیستی قضاوت کنی حالا هم برو بخواب

یادم نمیاد جایی امضا داده باشم که نظر همه برام محترمه

۲۰ میل نه خداروشکر ولی اونقدرم که بریز به پاششش داشته باشیم نیس به اندازه ومنظم🤌

واقعا یکی حقیقتشو اینجا گفت 

اینجا همه میگن با ۵۰ تومن کم میاریم 😀

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

بنظرت کسی که ۱۵۰ میلیون حقوق میگیره تو نی نی سایت پلاسه😂😂

چرا اینجوری فک میکنید من از سال ۸۹ تو سایتم و درآمد همسرم خیلی خوبه مبلغ نمیگم که سوتفاهم نشه اما باورکنیم هیچ ربطی نداره 🥴

من قرار نیست به شما جواب بدم ولی هرکسی خواس لیست تراکنش های روزانه کارت خوان میفرستم که دیگه تهمت نز ...

حقوق ماهانه صافکاری چقده؟

شوهر دوستم

دوستم هی می‌میناله 

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱