2777
2789
حرفهای دختره و مادرش پره تناقضاته، چرا چند مدل حرف میزنن والا حرفهای دختره یه جوریه میخوره پرستو باش ...

پزشکی قانونی حرفاشون رو کلا رد کرد و گفت هیچ مدرکی برای اثبات صحبت های شاکی نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پزشکی قانونی حرفاشون رو کلا رد کرد و گفت هیچ مدرکی برای اثبات صحبت های شاکی نیست

میدونی خیلیا هرچی که گوششون میشنوه باور میکنن ویک کلاغ وچهل کلاغ میکنن دیگه نمیگن ماکه اون لحظه اونجا نبودیم ونمیدونیم که چه اتفاقی افتاده شاید دروغ باشه شاید هم نباشه 

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

برو خدا روزیتو جای دیگه بده برو از تاپیک بیرون روز خوش

نمیرم از تاپیک بیرون مگه تاپیک توعه که انقدر جوش میزنی

وقتی که کم میارین همین جمله رو میگین

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

حرفهای دختره و مادرش پره تناقضاته، چرا چند مدل حرف میزنن والا حرفهای دختره یه جوریه میخوره پرستو باش ...

متاسفانه اینجور اتفاق ها که می افته ( یا واقعا افتاده یا شایعه و تهمت) همه دختر را مقصر میدونند یک درصد هم نمیگن مرد ، این حرف ها را هم خبرگزاری ها نوشتن امیدوارم که حقیقت زودتر مشخص بشه 

جالبه چقدر همه جوش میزنن برا دختره .حالا چیزی هم ندیدن فقط یک کلاغ چهل کلاغ که به گوششون رسیده .صاحب تاپیک عزیزم کسی که به قید وثیقه آزاده ممنوع الخروجه .پس امکان خروج از کشور ندارن.فرار؟؟؟؟؟؟

میشه برای برآورده شدن حاجت دلم صلوات مهمونم کنید؟🌷🌷
جالبه چقدر همه جوش میزنن برا دختره .حالا چیزی هم ندیدن فقط یک کلاغ چهل کلاغ که به گوششون رسیده .صاحب ...

من خودم سوال پرسیدم که فرار کرده؟؟؟

چرا همه جبهه گرفتن سمت من😐😐

گر تو، با بد بد کنی پس فرق چیست

خودش گفته  رفته به خانوادش سر بزنه قانونی وتکذیب کرده  مصاحبه اون دخترومادرشو  وگفته دروغ میگن ....!!!

به هرحال حکم نهاییباقاضیه  دادگا  باخاله بازی و الکی تشکیل نمیشه حتما یه مستنداتی وسطه  اون طرف حتما اگاهه  اگه به دروغ این اقا رو متهم کرده باشه واین  سرصداهارو به پاکرده باشه چی درانتظارشه ....

منتظر حکم دادگا بمونید 

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((