2777
2789
عنوان

پژمان جمشیدی به ترکبه فرار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2834 بازدید | 78 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازاون بدبخت بکشید بیرون دیگه، دختره خیلی درست بود نمیرفت خونه مرد تنها

چه ربطی داشت!

مرد تنها هر غلطی میخواد بکنه مشکل نداره اونوقت !!!

هرکی رفت خونشو باش سربع رابطه داشته باشه؟؟؟؟؟

دختره خودش بازور التماس ب پژمان خاست بره پیشش ولی ازاول نقشش همین بوده نقشه جدیده رخترای خراب تازگیااینه باپای خودشون ک میرن و بعدم شکایت میکنن 

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

جالبه الان یه عده نخودمغز باز دختره رو مقصر میدونن و چون پژمان سلبریتی هست و پول و قدرت داره از پژمان حمایت می‌کنند و هر انگی به دختره میچسبونن، پس چی شد شعار زن زندگی آزادیتون؟ این دختر، دختر ایران نیست؟ این نابود نشد؟ زندگیش کابوس نشد؟

با پای خودشم رفته باشه زناست و تاوان داره

خب تاوان بایدمرد بده؟

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

ازاون بدبخت بکشید بیرون دیگه، دختره خیلی درست بود نمیرفت خونه مرد تنها

حالا اگه راجب یه مرد مشهور نبود همتون به مرده فحش میدادید فرض کنین دختره بدبخت راهی نداشته قضاوت نمیشه کرد

😂😂😂😂

علی دایی باید بترسه😆😆😆

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
دختره خودش بازور التماس ب پژمان خاست بره پیشش ولی ازاول نقشش همین بوده نقشه جدیده رخترای خراب تازگیا ...

همین اینطور حرف زدناتون باعث میشه متجاوز همیشه قسر در بره و قربانی از ترس قضاوت مردم سکوت کنه و از درون داغون بشه، دختره تجاوز رو ثابت کرده کجا با خواست خودش رفته