2777
2789
عنوان

پژمان جمشیدی به ترکبه فرار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2846 بازدید | 78 پست

پزشک قانونی هیچ خبری منتشر نکرده راجب این قضیه و این پرونده ها رو هیچوقت جزئیاتش رو نمیان پابلیک کنن 

اما وقتی کسی رو دستگیر میکنن و بازداشت میشه حداقل در مورد این مسائل اون طرف قطعا یک مدرک درست حسابی رو کرده هیچوقت بخاطر یک حرف کسی بازداشت نمیشه یا مجبور نمیشه وثیقه ۵۰ میلیاردی بزاره 

کاری هم با این فرد ندارم اما از سالها پیش تا ب امروز افراد مشهوری در کل جهان بودن که از ابن مدل جنایات انجام دادن این ب شدت احمقانه هست که کسی فکر کنه چون یک نفر معروف هست هزار نفر در دسترسش هستن یا میتونن باشن دست ب همچنین کاری ممکن نیسن بزنه .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اخه ؟ این دست رو هرکی میذاشت قبول میکرد طرف چرا باخودش اینکارو کرده😐🤯

ما که جنس مذکر نیستیم شاید با هرکسی دلش نمی‌خواست کشش جنسی به این بدبخت پیدا کرده الله اعلم ولی بنظرم این جمله که دختر براش زیاد بود درست نیست شاید اون دخترایی که میگین ، بهشون تمایل نداشته باشه 

هیچ چیزم از هیچکس بعید نیست شیطان قسم خورده انسان رو نابود کنه هفتادسال عبادت یک شب به باد می‌ره 

اگر واقعا فرار کرده باشه بااینکارش ثابت کرد گناهکاره