2777
2789
عنوان

برای وزن دهی جنین چی بخورم کم بود 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 28 پست
حلیم گوشت گوسفند صبحونهشیر عسل صبحا ساعت ۸بادوم شیرین خام یه مشت ساعت ۱۰بادوم هندی خام ساعت ۱۲ بسته ...

ممنون گلم یعنی اینا زود وزن میده 😔

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️9,11

گوشت گوسفندی خوبه خونساز هم هست .. مرغ کلا خوب نیس ولی خب همه میخوریم 😆

😬چه میشه کرد باید به خاطر بچه بخورم وگرنه والا ۱۲۰۰کیلویی گوشت گوسفند حالا راستش برو بالاتر نزدیک نمیشه شد خدا لعنت کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

27هفته 800گرم

اینم برنامه صبحونه ناهار شام 

صبحونه 

ارده شیره، هفته ای یک بار تخم مرغ محلی، مربای زردک، حلیم گوشت، کاچی چهارمغز، آش شله قلمکار، آب گوشت. فرنی، سمنو، کره حیوانی، چای خرما و سایر دمنوش های مفید

ناهار 

نخودآب، آبگوشت، پلو با گوشت، شیرین پلو، زردک پلو، کوکوی نخود و باقالی، کباب گوشت گوسفند، گندم پخته شده با شیر، شلغم و نخود پخته، آش سبزی

شام

تاس کباب به و سیب، انواع شیربرنج، خوراک بامیه، کوکوی نخود، خوراک کدو خورشتی و کدو حلوایی،  سوپ جو، کباب گوشت بوقلمون، برنج ایرانی با خورشت قیمه یا سبزی، کباب کوبیده، خورشت گوشت گوسفندی.

کباب فرقی نداره چی باشه گوشت جوجه و..ممنون

گوشت باشه پرچرب تر میشه 

تو داروخونه هم یه چیزایی مثل سرلاک دارن بگو برا وزن گیری جنین میخوام بهت میدن

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
اینم برنامه صبحونه ناهار شام صبحونه ارده شیره، هفته ای یک بار تخم مرغ محلی، مربای زردک، حلیم گوشت، ...

کلا غذاهای ایرانی خوبن خورش ها و اش و ... 

حالا من خودم فشار نمیارم حتما همینا باشه ، هر چی شد میخورم 😆 وزنش اوکی بوده

گوشت باشه پرچرب تر میشه تو داروخونه هم یه چیزایی مثل سرلاک دارن بگو برا وزن گیری جنین میخوام بهت مید ...

میترسم اونا مفید و سالم نباشن همون لیدی میل

کلا غذاهای ایرانی خوبن خورش ها و اش و ... حالا من خودم فشار نمیارم حتما همینا باشه ، هر چی شد میخورم ...

ممنون شمام بارداری وزنش چند بود

نه شیرینی نخور فقط خودت چاق میشی، خامه هم نه، فقط مغز بادام و گردو و... ، انواع پروتیین و کره بادام زمینی، میوه هم خیلی نخور قندش باعث چاقی خودت میشه، برا جنین بیشتر پروتیین و قرص زینک هم خیلی موثره