2777
2789
عنوان

خاطرات سمی و خنده دار تون رو تعربف کنین😂

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 20 پست

میخواستیم داداش رفیقمون رو اذیت کنیم 

عکس الانش رو با عکس دوره بلوغش رو گیر آوردیم و با اکانت فیک تو تلگرام پیام دادیم 

این اکانت فیک به اسم کلینیک زیبایی بود

عکس قبل و بعدش رو فرستادیم گفتیم جناب میشه توی اینستا تون کلینیک مارو تبلیغ کنین و بگین از عمل های زیبایی که براتون انجام دادیم راضی هستین؟ 😂

چون خیلی تغییر کردین و قبل تون داغون بودین

داداشش عصبی شده بود و  تعجب کرده بود که شمارشو از کجا گیر آوردیم و کم مونده بود بلاک مون کنه😂

منم شیرفرهاددد شیره پایین بررهه🦁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چون روز امتحان مدرسه پیچیده میشد ماهم رفتیم سه نفریولی سر جلسه امتحان نهرفتیم گردش و چرخش😂😂فردا ...

خوب بود دیگه این مسابقه ها بهونه شدن برین گردش و تفریح😁

منم شیرفرهاددد شیره پایین بررهه🦁

خوب بود دیگه این مسابقه ها بهونه شدن برین گردش و تفریح😁

اره 

معاونه میگفت 

خوب شد نرفتید سر امتحان

ابروی مدرسه مارو میبردید😂😂😂😂

ملیله دوزی گلدوزی حصیر بافی

مال من سخت تر بود واقعا

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دور دست ترین جای جهان ایستاده ام کنار تو

میخواستم برای شوخرسابقم از خودم عکس بگیرم بفرستم

هواسم نبود ادکلن زدم بعد عکس گرفتم😫🤣🤣🤣🤦🏼‍♀️😀🤪😔😔

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن